Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma możliwości by nie być szeroką TAM po porodzie naturalnym?

Polecane posty

Gość gość
13.22 pytalas obcych chlopow o pochwy ich zon a oni ci opowiadali :o albo jestes gowniara i nie chce ci sie uczyc****iszesz bzdety albo jestes glupia ograniczona kobita na utrzymaniu męza i w takich patolskich kregach sie obracasz :o gdyby nawet to byla prawda to co ty chcesz udowodnic ze jestes lepsza no ciasniejsza? :o konieto jezeli chcesz zeby twoja wartosc byla oceniana na podstawie ciasnoty pochwy to zal mi twojej matki ze powila takie tepe bydle o iq80 :o

Gość gość
Wg kafeterianek i tak kłamiesz albo sama się oszukujesz;-) Poza tym nawiązując do innych komentarzy- nikt nie napisał, że jest lepiej, a co najwyżej bez większych zmian. Ogólnie to współczuję wam, że nie macie ciekawszych tematów niż pochwy waszych koleżanek;-)

Gość gość
Tobie jest zal mnie??? Bo rodzilam sn i domniewasz ze mam luzniejsza? Kobieto chcesz zeby twoja wartosc byla oceniana na podstawie ciasnoty twojej pochwy ok, ale moja wartosc oceniam na podstawie sukcesow np finansowych, w wyksztalceniu. I uwierz to mi moze byc ciebie zal bo jestem niezalezna finansowo, zwiedzilam pól swiata, mam piekny dom i zwisa mi czy jestem tam luzniejsza skoro ja i mąż nadal podczas seksu mamy orgazm i jest nam super. To co to ma za znaczenie???? Nie wiem jak mozna byc tak prymitywnym i mierzyc swoja wartosc na podstawie ciasnoty krocza.

Gość gość
Durna lepiej być szarotka. Ki duś każda była. Zdurnialy baby

Gość gość
Jestem facetem, wszedłem tu przypadkiem, bo temat był na czołówce forum.Przeczytałem od a do z i wypowiem się na naszym przykładzie, bo żadnym specjalistą nie jestem. Moim zdaniem wszystko jest kwestią dbania o siebie przez kobietę a może też genów.Żona, zawsze była szczupła, w wieku 20 lat nosiła rozmiar 36 ubiorów.Urodziła dwóch synów w odstępie 4 letnim, siłami natury.Pół roku po każdym z porodów powracała do swojego rozmiaru.Kosztem gimnastyki w domu, zostawiania mnie z dzieckiem i półgodzinnego biegu lub jazdy na rowerze.Naprawdę w seksie nie odczuwaliśmy żadnej różnicy anatomicznej, za to na pewno z wiekiem więcej czułości i mniej pośpiechu.Jesteśmy starym , dobrym małżeństwem. Żona dosłownie od jesieni lekko przybrała ciała i zaczyna zmieniać garderobę na rozmiar 38.Mimo 45 lat zero rozstępów, cellulitu, jej ciało wciąż jest ideałem.Twarz gładziutka,włosy i oczy błyszczące, pierś sprężysta.Mamy własną mini siłownię, gdzie oboje lubimy ćwiczyć, biegamy,pływamy, jeździmy rowerami.Podstawą jest dbałość o siebie a wtedy ogólne samopoczucie i udany seks cieszą do starości. Ktoś tu pisał o zapuszczonych, zapasionych młodych kobietach. Z pozycji faceta powiem- to koszmar, dziewczyna ok.20 letnia i fałdy tłuszczu na boczkach, to odpychająca ohyda.

Gość gość
Wejdźcie na temat tamponowy - poza ciasnotą krocza jeszcze intensywność skrzepów i smród z podpaski decydują o wartości kobiety;-) I naprawdę sądzicie, że pochwa decyduje o zdradzie? Chyba raczej z takimi prymitywami i chamidłami żaden chłop nie wytrzyma. Nawet faceci nie są tak obleśni.

Gość gośćania
gość dziś weszłam tu wiedząc co przeczytamsmiech.gif że każda jest taka sama albo i ciaśniejszasmiech.gif nie oszukujcie się dziewczyny, szczególnie co do odczuć partnerausmiech.gif moich 5 bliskich koleżanek rodziło sn, 3 z nich chwalą się teraz seksem, że lepszy, że lepiej czują, więcej orgazmów, że mężowie nic nie czują, 2 z tych 5 stwierdzą, że są ciaśniejsze. Gadałam z ich mężami i są zupełnie innego zdania, więc nie wierzę, że facet nie czuje różnicy, po prostu was oszukują, a wiecie czemu, usłyszałam " wiesz, ona jest taka szczęsliwa, jest dobra matką, nie mogę jej odebrać tej "naszej" sfery seksualnej, przytakuje, że jest jak było, a nawet lepiej po co mam zrobić, czasem lepiej skłamać dla dobra sprawy niż doprowadzić żonę do depresji i mieć suszoną głowę, że seks już dla mnie nie taki, a w nocy sobie zrobię przed kompem dobrze i jakoś leci" żal mi was ciaśniejsze kobietysmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif xxx i co w zwiazku z tym? 5 na 3 mówisz-to ma byc jakas wiarygodna statystyka?wnioski z twojej obserwacji rozumiem mozna rozwinac na wiele milionów kobiet... i te rozmowy? a rozmawialas z moim mezem? to , że rozmawialas sobie na boku z facetami kolezanek swiadczy tylko o ich relacjach , ich sytuacjach a nie o wszystkich ludziach na ziemi ja nie pytalam mojego meza czy jest lepiej, gorzej, inaczej-nie mam kompleksów- wiem jak jest-jest tak samo, ale jak pisałam w poprzednim poscie-jest to efekt przede wszystkim regularnych cwiczen miesni kegla-co innego, jezlei ktos cwiczy raz na tydzien a co innego jak cwiczy 5- 6 razy dziennie po kilka serii własnie o takich hejterów jak ty mi chodziło-autorka chce szczerej odpowiedzi-wiec je dostaje po co miałabym kłamac?jakby spytala o rozstepy tez bym odpowiedziała-tak mam rozstepy, smarowałam sie ale mimo wszystko mam nie jestem idealna-ale temat dotyczy pochwy po porodzie naturalnym wiec opisuje tą sytuacje, a nie podkreslam fakt ze jestem mega z******ta w kazdej dziedzinie

Gość gość
Ja miałam pierwszy poród SN, przy drugim załatwiłam sobie cc. Miałam ciężki pierwszy porod, było nacięcie dość głębokie w środku, ja uważam że jak jest poród bez nacięcia to wtedy może dojść do rozciagniecia takiego które się nie zregeneruje. U mniej po porodzie było trochę tak, jakby pochwa była zdretwiala bez czucia, ale po kilku miesiącach do tej pory jest dobrze a to już 6 lat. Organizm kobiety w ciąży i połogu odpala taka robotę i takie zmiany się odbywają że nie dziwi mnie nic. Cc załatwiłam ponieważ ból jaki czułam od 48 h przed urodzeniem był nieludzki zachowanie personelu skandaliczne, chciałam tego uniknąć a nie zrezygnowalabym z drugiego dziecka. Z jedynaka nie pies nie sobaka! Zapamietajcie

Gość gość
Ale macie dziwne problemy. Ją urodziłam trójkę i jest nam dobrze w łóżku .

Gość gość
Jeśli ktoś ma taki pirod to chyba w związku nie ma miłości. Seks to dopełnienie miłości . a jeśli wasi faceci chcą ciasno to d**e wystawie idiotkki

Gość gość
jeżeli ktoś Ci spartoli jak popękasz bądź byłaś cięta to a i owszem możesz mieć problemy, ale to raczej w rzeźniach jak rodzisz w normalnej placówce gdzie wiesz że nikt ci z doopy wiadra nie zrobi to nie masz się czym martwić wagina to elastyczny narząd ja mam 4 porody za sobą sn i nie narzekam ,ale mam znajomą po jednym porodzie i jest masakra także zanim urodzisz zastanów się nad szpitalem czasem warto zapłacić a mieć spokój :-) niż potem cierpieć

Gość gość
Widac jednak niezle macie kompleksy skoro na anonimowym polu wywrzaskujecie jak to o Waszej wartosci swiadcza wartosci i zwiedzenie pol swiata :D Kobieta ktora nie ma kompleksów na punkcie swojej pochwy na pewno nie bedzie o tym zapewniala na kafe. I tyle. Dlatego akurat Wam twz wspolczuje. Nie chciałabym po porodzie siedziec na kafe i przekonywac ze mam ciadna pochwe XD

Gość gość
co za durny temat , autorka twierdzi ze nie ma mozliwosci to niech sobie tek mysli jaki problem macie?

Gość gość
jaki problem macie? X X Taki maja problem, ze sa zakompleksione i pewnie w lozku sporo sie zmienilo wiec musza tu szczekac, ze sa bogate, maja domy a cipka ciaśniejsza :D

Gość gość
gość wczoraj Hahaha... ta... już widzę, jak koleżanki i ich mężów wypytujesz a oni ochoczo ci o swoich intymnych sprawach opowiadają... :D

Gość gość
A ja miałam cc na cito i dopiero 5 miesięcy po byłam w stanie uprawiać seks, bo przy każdej wcześniejszej próbie miałam dosłownie jakiś "cipkościsk". Masakra. Nie było opcji, żeby mąż wszedł, tak mnie bolało. Zawsze potrzebowałam dłuższej gry wstępnej, bo mąż ma dość duże przyrodzenie, ale to było straszne. Ciekawa jestem, jakby było po sn, na które byłam nastawiona.

Gość gość
Jak jakaś leniwa rura nie ćwiczyła mięśni kegla w ciąży ani po porodzie, to później się dziwi i wyśmiewa innych, bo sama ma wiadro i nie rozumie, że inne kobiety mogą mieć inaczej.

Gość gość
Cóż.... Niektórych nie przekona się, że może być inaczej. Sama jestem po dwóch sn w ciągu niecałych dwóch lat. Porodu wspominam dobrze. Obyło się bez nacięcia, pęknięcia i zszywania . Tak samo skóra po porodach bez rozstępów. Jak jest się elastycznym to dużo można osiągnąć :)

Gość gość
a ja mam 7 kolezanek i wszystkie marudza ze sa chyba luzniejsze a ich mezowie 6 na 7 mi opowiadalo ze jest super i bez roznicy :)

Gość gość
Dlaczego pochwa jest zbyt luźna? Zbyt luźna pochwa może być efektem kilku porodów (częściej ta dolegliwość dotyczy wieloródek), szczególnie jeśli dzieci były duże. Pochwa zbudowana jest co prawda z bardzo rozciągliwych mięśni, jednak po kilku porodach i wraz z upływem lat – także te mięśnie tracą na sprężystości. Zbyt luźną pochwę może także mieć kobieta, która uprawia fisting, jedną z kontrowersyjnych technik seksualnych polegającą na penetracji pochwy (lub o***tu) całą dłonią partnera. Częste uprawianie fistinigu nie pozostaje obojętne dla mięśni pochwy, które co prawda słyną z rozciągliwości, jednak nie powinny stale być poddawane ekstremalnym próbom. Zbyt luźna pochwa a seks - pomocne pozycje Jednym z tajników udanego seksu jest dopasowanie do siebie pochwy i penisa – tak jak dłoni do rękawiczki. Wiadomo, że musi być poślizg, ale by partnerzy odczuwali przyjemność, powinni się czuć… Dlatego natura dała kobiecie możliwość zaciskania mięśni pochwy na męskim członku. Panie z „luzami” powinny uprawiać seks z partnerem w pozycjach bocznych lub tylnych, które zwiększają spektrum doznań partnera. Temu by nie czuł on luzu, sprzyjają też pozycje, w których partnerka ma nogi razem, a nie rozłożone. To także ułatwia jej zaciskanie mięśni na penisie partnera. Dzięki stosowaniu odpowiednich pozycji jakość seksu par, w których pani jest nieco luźniejsza, może ulec znaczącej poprawie. Sposób na luźną pochwę: ćwicz mięśnie Kegla Jednym ze sposobów na poprawienie elastyczności mięśni pochwy i sprawienie, by była ciaśniejsza, są ćwiczenia mięśni Kegla. Zalecane są kobietom w ciąży, by ich narządy rodne zachowały sprężystość, a także kobietom po porodzie, by ich rozciągnięta w trakcie akcji porodowej pochwa szybciej doszła do siebie. Ale prawdą jest, że te ćwiczenia powinna systematycznie wykonywać każda kobieta. Sprzyjają one bowiem nie tylko poprawie naszego życia intymnego, ale też wpływają na działanie mięśni odpowiedzialnych za trzymanie moczu. Warto przypomnieć, że jedną z powszechniejszych dolegliwości kobiecych jest nietrzymanie moczu, a ćwiczenia mięśni Kegla są w znacznym stopniu pomocne w profilaktyce tej dolegliwości. Ćwiczenia mięśni Kegla nie wymagają żadnych przyrządów, wystarczy systematyczność. Zbyt luźne mięśnie pochwy można także ćwiczyć używając kulek gejszy, które wkładać należy do pochwy wtedy, gdy mamy zamiar się poruszać – np. podczas sprzątania czy innych drobnych prac, a nawet na spacer. Nie należy ich mieć w pochwie dłużej niż 2-3 godziny, ale już to wydatnie sprzyja ćwiczeniu mięśni dna miednicy. Czytaj też: Sposób na odzyskanie dziewictwa Waginoplastyka - zabieg zwężenia pochwy Gdy wasze życie seksualne nadal jest mało satysfakcjonujące dla obojga przez zbyt luźne mięśnie pochwy, można zdecydować się na plastykę pochwy, czyli zabieg waginoplastyki. Polega on na wycięciu fragmentu pochwy i ponownym zszyciu (podobnie jak przy nacięciu krocza podczas porodu). Zabieg nie jest zbyt skomplikowany, kobiety szybko dochodzą po nim do formy, a ich życie seksualne zdecydowanie na nim zyskuje. Co więcej, decydując się na waginoplastykę można poprosić lekarza, by lepiej wyeksponował punkt G znajdujący się w pochwie, dzięki czemu zabieg będzie sprzyjał nie tylko doznaniom partnera, ale także kobiety.

Gość gość
I tak juz serio. Ja po sn poprostu bym wprost powiedziała: powiedz czy cos jest nie tak bo wtedy bede wiedziala jak dzialac, zaczne cwiczyc itp. a jak to nie pomoze to zrobie operacje. Bez spiny, klotni itp. Wole szczerość niz zastanawianie sie czy czasem nie chce byc dla mnie mily. I poki co w moim zwiazku to dziala, ze jesli mozna cos poprawic niewielkim kosztem to lepiej byc szczerym. Wiadomo, obwisle cycki to inna bajka jesli idzie o zabieg,ale i tak wolalabym uslyszec "no, troche sie zmienily,ale dla mnie to nie ma znaczenia"niz: "no co Ty, sa takie same albo i lepsze"

Gość rafciu
Zoolander 2 (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 Zimne, stalowe spojrzenie, drapieżne oko tygrysa… tylko on potrafi strzelać spojrzeniem z siłą magnum. Powraca Derek Zoolander, największa, jedyna taka gwiazda modelingu. Piękno wcielone. Kiedy ostatnio widzieliśmy największe gwiazdy męskiego modelingu Dereka Zoolandera (Ben Stiller) i Hansela McDonalda (Owen Wilson), byli u szczytu sławy, szefując „Centrum im. Dereka Zoolandera dla dzieci, które nie potrafią dobrze czytać i chcą nauczyć się innych fajnych rzeczy”, a Mugatu (Will Ferrell) znajdował się za kratkami. Od tego czasu zmieniło się wszystko, Centrum im. Zoolandera nie istnieje, a Derek i Owen żyją w upokorzeniu poza głównymi wydarzeniami świata mody.