Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy samptna matka dwojki dzieci moze spotkac jeszcze kogos wartosciowego?

Polecane posty

Gość gość

Jw. Jeszcze jestem w związku ale zdradzana. Czekam aż będę samodzielna finansowo. Syn ma 2 lata a corka 4.5. Mam w ogóle szanse ze kiedys spotkam normalnego faceta czy to w ogóle nierealne i każdy jest ch... A w dodatku ja jestem jakby "z odzysku"...

Gość gość
co to znaczy , ze jesteś z "odzysku" 2 szieci i samotna matka... raczej male sznase na cokolwiek :(

Gość gość
To, że trafiłaś na takiego ch..ja (jak to określiłaś) nie oznacza, że każdy facet taki jest. Jest wiele szczęśliwych małżeństw. To była też twoja dorosła decyzja by związać się z takim człowiekiem. Po drugie będzie ci ciężko trafić na faceta, który zechce kobietę z takim "bagażem". Wartościowi faceci chcą budować wszystko od podstaw, a nie angażować się w związek z matką dwójki dzieci. Tu już dla faceta jest też duża różnica, gdy mamusia ma jedno dziecko czy dwoje. No i chyba dwa najważniejsze argumenty. Duże znaczenie ma to jak wyglądasz. Jeśli pomimo porodów jest atrakcyjną laską, z fajną figurą itd. to działa na twoją korzyść. Jeśli wyglądasz jak przeciętna mamuśka (nadwaga itd) to nie wróżę, że zechce cię jakiś fajny facet. No i oczywiście kwestia samodzielności finansowej. Musiałabyś pokazać przedsiębiorczość, samodzielność, przebojowość. Czyli podsumowując im mniej będziesz wyglądała na typową mamuśkę, a im więcej na zgrabną i atrakcyjną kobietę tym lepiej dla ciebie. Współczuje ci, ale raczej to ciebie ktoś będzie musiał zechcieć, niż ty sobie będziesz wybierać.