Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna wątpliwości78

fałszywa szwagierka

Polecane posty

Gość pełna wątpliwości78

witam, niestety mam fałszywą i podłą szwagierkę. Kontakty z nią zerwałam całkiem po bardzo nieprzyjemnych akcjach z jej strony - wyzwiska, próby oczerniania mnie przed mężem, że go zdradzam ! Okazało się, że po prostu zazdrość ją zżerała, bo nam się w związku układa, a ona lat 39 samotna, bez pracy i bez perspektyw. I teraz moje pytania - nadarza mi się okazja do wyrównania rachunków. "cudowna szwagierka" napożyczała pieniędzy po ludziach i teraz się ukrywa, sprawą zajął się komornik, którego znam (narzeczony koleżanki) Ja wiem, gdzie ona ma konta bankowe itd I zastanawiam się czy podać te informacje komornikowi W gruncie rzeczy ona jest oszustką, już pożyczając wiedziała, że nie odda kasy. Pieniądze wydała na pierdoły, ubrania, kosmetyki, wycieczki. Podać komornikowi te informacje ?

Gość gość
Hej powiem Ci szczerze że ja na twoim miejscu nie podawalabym i się nie mieszała samą ją to dopadnie predzej czy pozniej g****a sie nie rusza to co dajesz innym wraca do Ciebie trzykrotnie pózniej i może moze mieć pretensje do Ciebie jakby się dowiedział. A tak samo wyjdzie

Gość gość
Nie ma faceta pracy teraz komornik i jeszcze ty.

Gość pełna wątpliwości78
wyjść nie wyjdzie, że to ode mnie. Informacje te podać mogę anonimowo :) ale właśnie to "ruszanie g****a" powoduje u mnie wątpliwości i to spore

Gość gość
Oczywiscie! Nie robiac nic w tej sprawie pomagasz zlodziejowi!!! Olewajac uczysz zlodzieja ze krasc mozna bezkarnie To ze ona jest wredna i podla dla ciebie nie ma tu nic do rzeczy

Gość pełna wątpliwości78
faceta nie ma, bo się puszcza zwyczajnie Miała fajnego to go zdradzała ze straszymi facetami, którzy jej płacili Pracy nie ma, bo uważa, że tylko brzydkie kobiety pracują :D ładne takie jak ona nie muszą To jej własne słowa

Gość pełna wątpliwości78
wiem, że to pomaganie złodziejowi Najbardziej mi szkoda jednej dziewczyny, która jej zaufała i pożyczyła pieniądze i teraz ma spore problemy, bo kasy jej brakuje. Uważam, że powinnam zareagować, bo to oszustka, ale może to być odebrane jako zemsta, Przyznaję się, że cieszy mnie to, że w koncu zycie jej wystawi rachunek za wszystkie świństwa.

Gość gość
Szczeerze to nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu jakbym się znalazła ale raaczej poczekałabym jeszcze trochę i przemyślała tą decyzje jeśli uznasz to za stosowne to zrób tak jak pisałaś cieżko mi powiedzieć bo nie znam osobiscie tej osoby a sprawiedliwosc i tak ją dopadnie

Gość gość
Jaka sprawedliwosc??? Masz 13 lat ze wierzysz w takie bajki?

Gość gość
nie pomaga się złodziejom! ona te pieniądze zwyczajnie ukradła, moim zdaniem masz obowiązek podać wszystkie informacje, które pozwolą na odzyskanie pieniędzy. ktoś na te pieniądze cieżko pracował ! ludzie troche szsacunku !

Gość gość
Tez tak uwazam! Dosyc krycia zlodzei!!!

Gość gość
kobieto Ona KOMUŚ nie oddała kasy KTOŚ PRACOWAŁ cieżko na te pieniądze!! Twoim obowiązkiem jest POMÓC odzyskać te pieniądze Nawet się nie zastanawiaj A ona niech się do roboty weźmie, zlodziejka !

Gość pełna wątpliwości78
ok, macie rację. Podam te dane które mam komornikowi i niech działa.

Gość gonić złodziei
chęć zemsty trzeba stłumić,po prostu odciąć się od podłych świń,natomiast jesli chodzi o złodziei przez których cierpią inni to nie można mieć skrupułów,co innego gdyby była samotną matką która ukradła chleb zeby nakarmić dzieci

Gość gonić złodziei
tym bardziej ze kase p**********ila na ciuchy,tamta pokrzywdzona moze teraz nie mieć co włozyć do garnka,to nie jest zemsta,to są konsekwencje jej podłych czynów

Gość gość
Gowna sie nie rusza? a jakie ona gowno narobila innym biorac ich ciezko zarobione pieniadze. Czy to prowokacja? Jak mozna w wieku 39 lat zachowywac sie jak rozkapryszona dziewczynka :/

Gość gość
Powinnaś podać. Pomyśl o tej dziewczynie, która jest teraz w trudnej sytuacji. Zrobisz coś dobrego dla ludzi, których ta złodziejka wykiwała.

Gość gość
powinnaś podać te konta