Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mianowicie 3.02 powinnam dostać miesiaczke zamiast tego pojawily sue brazowe plamienia. Po dwoch dniach ustapily. 6.02 kochalam sie z partnerem i podczas stosunku pojawilo sie krwawienie ( partner zrobil to do srodka) . Poten krwawienievpojawialo sie podczas oddawania moczu. 9.02 ustapilo. 10.02 zmartwiona sytuacja poszlam do ginekologa. Przeprowadzil on badanie ginekologiczne i usg. Stwierdzil brak pecherzyka plodowego , ciazy. Moje pytanie brzmi czy moge byc jeszcze w ciazy czy nie musze sie juz martwic? w koncu od stosunku do wizyty lekarza minely tylko 4 dni :( ze stresu zapomnialam spytac :(

Gość gość
Zagmatwana historia...

Gość gość
rzeczywiście historia trochę zagmatwana, ale jeśli ginekolog ciąży nie stwerdził to powinnaś być spokojna. Moze miałaś jakieś chwilowe zaburzenia hormonalne. Zacznij wyznaczać sobie fazy cyklu, dzięki temu szybciej będziesz mogła wychwycić różne anomalie. Nie jest to trudne, zresztą zawsze możesz sobie kupić np mikroskop owulacyjny.

Gość gość
jakiej firmy mikroskop możecie polecić najbardziej?

Gość gość
Z własnego doświadczenia - Afrodyta. Mam ją 7 cykl i ani razu się nie zawiodłam.

Gość gość
Też mam afrodytę. Co miesiąc pokazują się paprotki podczas dni płodnych, więc działa w 100%