Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sowkakasia

Pomoc finansowa.

Polecane posty

Gość sowkakasia

Witam potrzebuje pomocy finansowej. Nie mam do kogo się zwrócić. Mam bardzo ciężką sytuację. Małe dziecko, chorego ojca i 10 tyś kredytu który powoli mnie rujnuje. Nie mogę powiedzieć, że ledwo wiążę koniec z końcem bo już go prawie w ogóle nie wiąże. Czasem nie mam nawet na pieluszki i mleko dla dziecka a co dopiero rata kredytu. Opłaty najważniejsze, nie chce żeby komornik zabrał nam mieszkanie bo to jedyne co mamy. Dobrzy ludzie błagam pomóżcie nam. To mój mail sowkakasia@onet.pl

Gość gość
- udaj się do swojego mopsu, czy korzystasz z zasilków - jeżeli Twój ojciec jest chory to są też różne zasiłki na chore osoby - przeglądaj ogłoszenia np na olx, czesto są ogłoszenia, że ktoś odda coś za darmo życzę Ci powodzenia!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość sowkakasia
Jestem z małej miejscowości koło Wrocławia.

Gość gość
Jak masz długi to powinni ci zabrać mieszkanie, sprzedać i dać zastępcze. Nie można mieć majątku jak się nie spłaca zobowiązań finansowych.

Gość gość
No to faktycznie ją pocieszacie. Napisałam Maila. Podaj nr konta postaram się przelać jakieś pieniążki i może w ten sposób Ci pomogę :)

Gość gość
my, ludzie na wynajmie mamy pomagać finansowo komuś kto ma własnościowe mieszkanie??? no chyba żarty!

Gość gość
taka biedna a dziecko sobie zrobila....? a ojciec dziecka gdzie?

Gość gość
No to faktycznie ją pocieszacie. Napisałam Maila. Podaj nr konta postaram się przelać jakieś pieniążki i może w ten sposób Ci pomogę xxx Ok to mi tez przelej bo tez mam trudna sytuację ale nigdy nie szukalam na forum pomocy; i skad wiesz ze to nie oszust?

Gość gość
Jak masz długi to powinni ci zabrać mieszkanie, sprzedać i dać zastępcze. Nie można mieć majątku jak się nie spłaca zobowiązań finansowych.

Gość gość 100
ja tez mam problemy finansowe.dostaje z opieki 415 zl na moje dzieci1.5lat,8lat,12lat.mnie niedługo odłączą prąd,...tez mam kredyty, na życie mi nie starcza,pieluchy itp.dzieci wołają na nowe plecaki,wycieczki.mój mąz dorabia na czarno ale teraz zimą jest ciężko...jak żyła mama to od niej pożyczałam .dobrze że weszło w rządzie projekt 500+,tylko szkoda że tak póżno .bo kto wyżyje za 415zł na miesiąc.proszę o pomoc moje konto to 24 1020 4027 0000 1002 0089 5987. z góry dziękuje.