Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koke ma małego pindola heheheheheheheheehehehehheheheheehehehehehehehehehehehhee

Polecane posty

Gość gość

:classic_cool:

Gość gość
:D:D up uppp :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
upp upp upppppp :D:D:D:D:D:D:D:D:D mału pindool koke i kradziejostwo fot większych penisów z portali randkowych dla homosi :DS:D:D:D:D

Gość gość
pokażcie foto

Gość gość
idioci

Gość gość
Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Koke ma małego pindola heheheheheheheheehehehehheheheheeheheh X autorem jest jeleń któremu koleżka 11 koke przer***ał gosiaczka:P jeleń lata po całym forume i na/pier/dala na kokeja bo myśli że tylko tamten na privach ją pier/dolił :P

Gość gość
Koke ma niecałe 12 cm i bardzo chudego, jego pen to jedynie do anala sie nadaje.

Gość gość
ja prdl ale rogi :P mam ci jeleniu opisać twoją cnotkę?:P

Gość gość
Duża klatka mały ptaszek :-D

Gość to pisal kolezka11 a
gość dziś Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Koke ma małego pindola heheheheheheheheehehehehheheheheeheheh X autorem jest jeleń któremu koleżka 11 koke przer***ał gosiaczkajezyk.gif jeleń lata po całym forume i na/pier/dala na kokeja bo myśli że tylko tamten na privach ją pier/dolił jezyk.gif D:D:D:D:D:D przer***** na mailu??? kogo to obchodzi poyebie od wklejek postyow z ORGII w której dwie osoby się pieprza a reszta jest widzami :D:D: daun..

Gość gość
wiesz ty od gosiaczka dlaczego cię wkurfiam c***a mnie obchodzi ta su/cha szkapa i alfons kokej wiem że hejtujesz i tego ci rogaczu nie daruję bo hejtujesz kogoś kogo lubię

Gość gość
to może się spotkasz twarza w twarz i wyrazisz realnie swoje niezadowolenie? tu nie chodzi czy kogos bronie smieciu tylko o to ze wmawiasz innym swoja chora wizje ty j****y smieciu.. zachowujesz się jak ciapaty imigrant :D który przyjechal do niemiec i myślisz ze wszystko ci wolno nawet przekrecac słowa pisane kilka lat temu :D:D:D:D ..

Gość gość
Piertolony debilu ja bym nie chciał odpada którego ****ają na privach i forach , dlamnie to to samo co realne takie kurfienie jak za szybą w dzielnicy czerwonych latarń masz skasować listę bo zdjęcie suchej trafi na forume nie takich jak ty niszczyłem na ogólnym

Gość gość
kurffo z wielkim chu/jem na czole nie podskauj bo chyba jak widzę nie masz pojęcia co sucha habeta dawała na privie skończysz hejtować tam gdzie nie powinieneś albo licz się z konsekwencajmi tyle w temate

Gość gość
ja nawet nie wiem o kim mowa :D:D udostępnianie fot bez zgody .. są na to paragrafy wygadana penero :classic_cool: :P :D:D:D

Gość gość
rtylko sie baranie ośmieszasz, wklejasz linki w ktrych puszcza sie blondyneczka (osoba ktra lubisz) i nie chcesz wiedziec co mi ciagnela realnie :classic_cool: frajerze a ty z mailami wyskakujesz Yepany smieciu

Gość gość
dała mi zdjęcie to chyba była zgoda 2013 rok cieciu je/b/any dziedziczysz po kilku debili wiesz kogo hejtujesz? masz przestać

Gość gość
blondyneczka ??? jak kurffa blondyneczka??? buhahahahahaha jaki kurffa cieć tępy o ja prdl lista ma zniknąć

Gość gość
niszczyles na forach. :D:D a siebie zniszczysz realnie i nie chcesz się spotkać realnie by to obgadać i dowiedzieć się kilku ciekawych rzeczy o blondi ;) o tym jak obciagala mi i koledze i braliśmy ja we dwóch w hotelu ;) :D:D

Gość gość
:-D

Gość gość
jaka chooyu ;lista??? ja tu o blond suce jego koleżance a ten o liscie o której nie wiem :( ośmieszasz się cieciu :( i bierzesz mnie nie wiem za kogo :D:D:D:D

Gość gość
chooj mnie obchodzi kogo brałeś >ja na takie nawet nie spluwam lista ma zniknąć

Gość gość
JAKA LISTA TY CHUUJU głupi.. nie wstawiam list na fooorumm bo mam to z d***e :classic_cool: i nikogo nie obrazam oprócz ciebie i Blonszmaty85 myślałem że to twoja funfela i walisz pod jej posty cieciu :classic_cool: nie bawie się w jakieś listy :(.. i mówie to szczerze za to ty wklejasz jakieś choy wie co sprzed kilku lat :( i nazywasz to orgia :D

Gość gość
zgłoś temat do usunięcia mam do czynienia z idiota :classic_cool: który nie wiem ze jest taka opcja i wmawia mi "listę" szukasz c****ja swojego pokroju od wklejania i tworzenia :(..

Gość gość
chciałem się spotkać i zobaczyć kogos takiego na zywo, może tez masz k****a na czole :) skoro obrazasz kobiety na forum :).. blondyneczka85 ma doświadczenie w orgiach :P i nie strasz mnie wysylaniem fot osob których nie znam :)..