Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wstyd isc do faceta ginekologa z takim problemem?

Polecane posty

Gość gość

Upławów o bardzo nieprzyjemnym zapachu? NIestety bliższy termin jest u faceta, a do kobiety bede musiała tydzien czekać, tylko krepuje sie bo o ile np nadzerka itd to by nie bylo krepujące, to ten zapach juz jest :O

Gość gość
kuźwa lekarz to lekarz, myślisz że w swojej karierze upławów czy grzyba nie widział?

Gość niespokojna28
ogólnie wizyta u gina jest krepująca czy to kobieta czy mężczyzna ale myślę że powinnaś się do niego wybrać. Po co masz się męczyć. On już na pewno nie jedno widział i nie zrobi to na nim wrażenia. W końcu jest lekarzem od tych spraw.

Gość gość
No właśnie od tego ten lekarz jest! Lekarz juz tyle w zyciu sie napatrzyl i napatrzy, że Twój problem nie zrobi na nim żadnego wrażenia ;)

Gość gość
Ja tez na początku się krepowalam ale teraz traktuje to jak normalne badanie jak pobieranie krwi ;)

Gość lola1212
Ja to nawet wolę iść do gienkologa - mężczyzny jest bardziej delikatniejszy. Co do upławów i zapachu może to świadczyć o infekcji, ginekolog zaleci leczenie: maściami, globulkami a ty dodatkowo zaopatrz się w probiotyk np. dopochwowy lactovaginal z żywmy bakteriami kwasu mlekowego aby skutecznie pozbyć się infekcji.

Gość gość
przecież to lekarz, a ty idziesz po pomoc, a nie na randkę

Gość gość
Nie ma to znaczenia czy ginekologiem jest kobieta czy mężczyzna ale zgodzę się że panowie są bardziej delikatni, przynajmniej ja na takich trafiałam. Po wyleczeniu stosuj profilaktycznie invag, zakładaj go przez kilka dni po okresie, jak również po stosunku, taka profilaktyka mi wystarcza. Odkąd stosuje kapsułki problemy intymne mnie omijają.