Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się stracić kochanka...

Polecane posty

Gość gość

Mam kochanka. Mój mąż pracuje w USA, nie ma go w PL więc tak jakoś wyszło, że spotykam się z facetem o 20 lat starszym ode mnie. On również ma partnerkę, dwoje dorosłych dzieci i własne życie. To trwa od ponad 2 lat, tworzymy zatem pewien rodzaj związku a ja boję się, że go stracę. On coraz rzadziej się mną interesuje, już nie chce tak chętnie przyjeżdżać jak kiedyś. Wiem że mogłam mu się znudzić. Chciałam się tylko wygadać, bo boję się że to dobiega końca a ja cóż...uwielbiam go i tęsknię za nim. On też mówi mi, że jestem cudowna, że uwielbia mój zapach, że uwielbia ze mną wiadomo co robić ale czuję, że to wszystko dobiega końca i żal mi tej relacji.

Gość gość
twój maż jak wróci do PL to powinien ci obić ryja szmato i wywalić z domu na zbity pysk

Gość gość
Pewnie sie znudzil albo zazalowal; tacy wlasnie sa faceci - kochanki to dla nich nic nieznaczace dno. Jakby nie byli nimi zafascynowani seksualnie na poczatku, w ich oczach sa zerem dajacym d u p y!

Gość gość
Mąż pewnie bzyka amerykanki

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy stracisz kochanka i jak to sie dalej potoczy a takze co robić aby go nie stracic , napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna i wiele razy mi pomogła. Jej email to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
za stara dooopa się zrobiłaś, wymieni na nowszy model

Gość gość
Wszystko sprowadza się do reklamy.