Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bieda ale troje dzieci maaaaaaaaaaa

Polecane posty

Gość gość

http://lublin.tvp.pl/24034521/15-lutego-2016 razem z alimentami ma 1400 zl, do tego jeszcze matka chyba tez ma emeryturę, jeżeli nie no to jej wina bo na emeryturę sie pracuje, to ja 1400 zł zarabiam pracując i nie mam dziecka bo mnie nie stać, a ona aż troje w takich warunkach, BABY WSTYD MI ZA WAS, JAK MOŻECIE RODZIĆ DZIECI NIE MAJĄC WARUNKÓW NA ICH WYCHOWYWANIE, PRZECIEŻ DZIECI Z SUFITU NIE SPADAJA,

Gość gość
no teraz będzie mieć jeszcze świadczenie 500+, da radę!

Gość gość
Jejku co się czepiasz? Jej dzieci, jej sprawa

Gość gość
a mi wstyd za takich egoistów jak ty co cie to obchodzi??? ty im jeść nie dajesz. ta baba bardziej haruje przy tych dzieciach niż ty w robiąc wielką karierę za 1400.

Gość gość
Bogaci ludzie maja przyjemnosci i luksusy - biedni maja dzieci.

Gość gość
Może nie stać jej na antykoncepcję, to co, ma seksu nie uprawiać? Weź pomysl

Gość gość
ja pierdolę, kolejną patologię zapowiadali w interwencjach, nic nie robią tylko się rozmnażają nie mając warunków na wychowywanie tych dzieci, i to są jak w jednym przypadku czy drugim małe dzieci to jeszcze ich kilkoro napierdolą. Zapracować na nie nie umieją ale z dupą to mediów poleciały

Gość gość
gość dziś - no to lepiej napierdolić i niech dzieci się męczą, i to matka, to huj nie matka

Gość gość
gość dziś - co widzę, że się ujmujesz, też napieprzyłaś dzieci nie mając im co do gęby włożyć

Gość gość
zabrać dzieci a matki pały i do roboty,jak się o zapieprzają to nie będą miały siły dać facetom i tym sposobem nie zrobią kolejnego dziecka

Gość gość
Kozak w necie p***a w świecie

Gość gość
Ja znam babje co ma 7 dzieci. Z pierwszym mezem 3 sztuki , z drugim facetem 1 sztuke , z trzecim facetem 3 sztuki. Baba ma 34 l wiec jeszcze troche tych dzieci narobi .Zwlaszcza teraz jak dostanie 500 zl na kazde.

Gość gość
ale te baby to są p*****lnięte, nie mają warunków, w telewizji płaczą ale rozmnażają się jak cholera, wstyd, i to matki, takie warunki i rodzić, to wuj nie matki, to patologia pieprzona

bogaci ludzie maja w d***e polske to jak zwykle biedni musza rodzic polsce patriotów

Gość gość
aleś pieprznięta, patologiczne patrioty, które nawet sobie nie umieją bytu w miarę godnego zapewnić a krajowi zapewnią te ciamagi

Gość mamazlistopada
Jak można skazywać dzieci na takie warunki!!!! Nosz k***a najpierw myśli pi***dą a teraz płacze, że warunków nie ma....To nie wiedziała w jakiej jest sytuacji...?!!! Nóż mi się w kieszeni otwiera jak widzę takie lamentujące baby jakie to one biedne ale dzieci robią dalej a oczywiście tatusiów ani widu ani słychu ;/

Gość gość
dzisiaj w wydarzeniach pokazali rodzinę 7 dzieci i matka która mowi,, ze oni szukają wszędzie pomocy bo żyją skromnie i od xx lat nie byli na wakacjach Nooozzz k***a mac to po co robili tyle dzieci ?

Gość gość
ja sama pracuję i od lat nie byłam na wakacjach bo p********y rząd daje mi 1300 zl wynagrodzenia po 30 latach pracy

Gość gość
ciapowate to, pracować nie umie na te dzieci ale do telewizji umiała polecieć nie wstydzi się a już chłopom powiedzieć, że nie da bo nie ma warunków na dzieci to już nie umiała im powiedzieć. Szuka idiotów tj. podatników którzy pracują aby jej dali na remont, do łózka to już nie potrzebowała podatników tylko sobie byle kogo brała, niech jej remont robią tatusiowie tych dzieci, chyba nie jest wiatropylna.

Gość gość
Wypoczete bo nie pracuja i maja sile na seks a wy co robotnice

Gość gość
dokladnie wypoczete giry rozkladaja ja to bym po c***ach prentem bila goracym za los jaki daja dzieciom..melinary jedne

Gość gość
dokladnie wypoczete giry rozkladaja ja to bym po c***ach prentem bila goracym za los jaki daja dzieciom..melinary jedne xxxxxxxxxxx zawsze tak jest ze bieda ma dzieci normalni jedno max 2//i to ciezko//wsrod znajomych widze 1 u zaoznych dwa u takich masz do 3 tys razem hahah bieda inwestuje w dzieci mysla ze one im dadza jesc

Gość gość
bieda to się śmieje z biedy taka jest prawda jak ja was czytam to mi nie dobrze jakim prawem ją tak oceniacie jak same wcale nie jesteście ani leprze ani gorsze ja jeżdżę co rok na wakacje mam kasę i żal mi tej kobiety normalna ludzka reakcja EMPATIA to się nazywa jesteście zbyt biedne i głupie żeby pojąć o czym pisze i nie dziwie się że wylewacie tu toksyczny jad który do was wraca :-) powodzenia ja uważam że należy pomagać i być dobrym i to wraca potrójnie :-)