Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co zrobić zerwać???

Polecane posty

Gość gość

Witam, otóż jestem ze swoim chłopakiem juz 2 lata. Oczywiście na początku przez rok fajerwerki i w ogóle wszystko wow, a teraz nasze zycie toczy się przed telewizorem na łóżku. Mam tego serdecznie dość. On uważa ze się stara a ja widze tylko to ze poprawił swoje odzywanie sie do mnie i tyle. Nie mówi mi ze mnie kocha, kim dla niego jestem. W tym roku w porównaniu do zeszłego jest zupełnym przeciwieństwem siebie. Dałam mu niedawno ostatnią szansę ale jak pisze, dużo się nie zmieniło. Albo ja wymagam nie wiadomo czego albo to juz dalej nie ma sensu. Nawet nie mam z kim porozmawiać na ten temat.

Gość gość
A ty myślisz że jakiś facet całe życie będzie cię zabawiał i zabierał gdzie tylko zechcesz? Taniec godowy zawsze się kiedyś kończy u każdego gatunku zwierząt.

Gość gość
Próbowałaś może sam podjąć inicjatywę i wciągnąć go w jakieś wspólne zajęcie lub chociaż zorganizować wyjście? Jeśli Ci na nim zależy to warto się wysilić. Jasne, że jeśli nie da rady ruszyc go z fotela to trzeba pomyśleć o innych rozwiazaniach :P

Gość gość
może konkretne przykłady bo już nie mam siły na nic

Gość gość
Ja tak jest po 2 latach to co bedzie po 5? Nuda i pierdzenie przed tv po 2 latach to jakis zart chyba...