Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Male piersi w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem w 5tc i w ogole nie czuje zadnych objawow zwiazanymi z piersiami. W ogole mnie nie bola, nie powiekszyly sie, nie mam zadnych zylek, nic kompletnie. Czy mam sie czym martwic?

Gość gość
do 2 trymestru ciąży nic się w moich piersiach nie zmieniło i nie siałam paniki, a ty już w 5tc zaczynasz?

Gość gość
Wszyscy pisza/mowia ze to jest pierwszy objaw ciazy. Dlatego sie zastanawiam czy ze mna cos nie tak czy wszystko ok. Nie trzeba sie od razu denerwowac ...

Gość gość
Ja jestem w 26tc i też nic,jedynie się wypełniły bardziej. Nadal mam ten sam rozmiar. Chyba nie będę mieć mleka :O

Gość gość
Moje piersi - rozmiar A, powiększyły się dopiero nieznacznie po porodzie. Oczywiście karmię piersią i pomimo tego nadal noszę te same staniki o rozmiarze A. Przez całą ciążę piersi nie bolały mnie w ogóle.

Gość gość
Dzieki wielkie za odpowiedzi,bardzo mi pomoglyscie:)

Gość gość
Proszę bardzo. Pamiętaj, że każda kobieta jest inna i nie ma co się porównywać :)

Gość gość
Masz racje :) jeszcze mam duzo czasu zeby sie cos zaczelo dziac:)

Gość gość
U mnie pierwszym objawem było zmęczenie. Piersi zaczęły być tkliwe sporo później. Przed ciążą miałam 75d. Pod koniec ciąży 80e. A teraz karmię i mam 75g. Rozstępy, na szczęście niewielkie zrobiły się z tydzień przed porodem, mimo smarowania. Teraz po pół roku ledwo je widać, jak się dobrze przyjrzeć.

Gość gość
Ludzie cieszcie się ze macie małe. Przynajmniej łatwo będzie wam karmić tylko przylozycie dziecko i już! Mi nabrały tak mocno po porodzie ze nawet dziecka przystaeic nie umiałam.

Gość gość
moje piersi też się jakoś nie powiększyły zawsze miałam małe -miseczka B za to po ciąży nie obwisły i w sumie po 2 ciążach są takie same jak przed ciąża - wizualnie przynajmniej bo w dotyku mniej sprężyste a pamiętam że od 17 (!!!) tygodnia leciała mi już siara, pod koniec ciąży chodziłam spać z pieluchą na piersiach bo tak leciało a po porodzie zalewało mnie - więc jak widać nawet małe piersi potrafią dziecko wykarmić, ku zdziwieniu mojej teściowej :) ona jako jedyna dziwiła się że mam pokarm bo nic mi piersi nie urosły :-o a sama Pamelą Anderson też nie jest a jakoś 4kę wykarmiła.....

Gość gość
Z tymi dużymi piersiami i mnóstwem pokarmu w nich to bajka. Prawda jest taka że im większe piersi tym gorszej jakości pokarm jest. Sama jestem tego dowodem

Gość gość
Przed ciążą miałam malutki biust, 70D, i długo sie z nim nic nie działo, na początku tylko sutki były wrażliwe troszkę. Rosnąć zaczęły dopiero w połowie 2 trym, a i to niewiele. Zaraz po porodzie nosiłam 75E, potem do końca karmienia 70E, więc jak widać dalej szału rozmiarowego nie było. Za to mleka tyle, że chyba dla trojaczków by starczyło :D

Gość gość
Mi tez w ogole sie nic nie dzieje z piersiami ani nie pieka, ani nie rosna. Doslownie nic! Ale to nie jest nic zlego,Kazda kobieta jest inna :)

Gość gość
za to po ciąży nie obwisły i w sumie po 2 ciążach są takie same jak przed ciąża - wizualnie przynajmniej Na kafe i tak ci powiedzą ze ściemniasz ;P