Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża ze stosunku przerywanego

Polecane posty

Gość gość
W pierwszą ciążę tak zaszłam...

Gość gość
Znam dwie pary, które tak doczekały się dziecka, tzn w tych dwóch przypadkach wiem to na 100%, natomiast prawdopodobnie tak też wpadła moja kuzynka, ale tu pewna nie jestem.

Gość gość
Ja wpadłam od palcówki, a moja koleżanka, jak facet skończył w jej gardle :) A jeszcze inna podobno od pocierania penisem warg sromowych - i to ciąża bliźniacza!

Gość gość
A ja współczuje facetom, którzy nie mogą pójść na całość, zatracić się w emocjach, bo ciągle muszą myśleć, żeby wyjąć w odpowiednim momencie.

Gość gość
gość dziś Nie ma co współczuć, jak się nie chce dziecka, to się zabezpiecza, a nie gra w rosyjską ruletkę. Może się uda, a może nie taa

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie ma co współczuć, jak się nie chce dziecka, to się zabezpiecza, a nie gra w rosyjską ruletkę. Może się uda, a może nie taa Racja

Gość gość
Znam 2 takie pary, które zostały rodzicami po stosunku przerywanym. Dlatego jeśli z moim partnerem chcemy kochć się bez zabezpieczenia to robimy to tylko w dni niepłodne. ich wyznaczanie nie jest trudne. Osobiście używam testera na slinę - Afrodyty.