Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bellaa123

problemy z miesiączką

Polecane posty

Od 7 lat mam nieregularny okres, będąc rok temu u ginekologa powiedziano mi, że jest wszystko idealnie, ale nie wiem bo spóźnia mi się niekiedy nawet o 15 dni, to chyba nie jest norma. W tym miesiącu też mi się spóźnił 15 dni tylko teraz boje się, że to może być ciąża, 16 grudnia miałam dni płodne i wtedy kochałam się z chłopakiem, okres dostałam po 7 dniowym spóźnieniu 2 stycznia i trwał do 7 i od tamtej pory nic, jakoś dwa dni przed przewidywaną miesiączką miałam lekkie plamienie, dopiero po 16 dniach pojawiło się kolejne plamienie (jasna krew ze śluzem) dodam, że kolejny raz kochałam się 12 lutego bez zabezpieczania, czy to może być ciąża, początek spóźnionego okresu, czy jakiś problem zdrowotny?pobolewają mnie trochę jajniki, piersi lekko bolą i mam okrpne zachcianki, jem, wszystko co się da i okropne wahania nastroju, które przed okresem też się zdarzały, wiem powinnam pójść do ginekologa, ale mam okropne opory, boje się :( powinnam się martwić tym ciągle spóźniającym się okresem ?

Gość gość
Za pierwszym razem, który opisałaś ciąża niemożliwa, odpowiedz sobie sama, skoro miałaś okres, to czy komórka jajowa by to przetrwała? Co do drugiego, to w życiu nie miałabyś tak wcześnie objawów ciąży, ale zrób test z krwi.