Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra1234567

Wierzyc w słowa wróżki?

Polecane posty

Gość Aleksandra1234567

Miesiac temu zostawił mnie moj ukochany. Ja, oczywiście pogrążona w tęsknocie, nie potrafiąca sie z tym pogodzić, wpadłam na wspaniały pomysł: ide do wrozki! No i poszłam. Wspomnę tylko, ze moj były powiedział mi, ze nigdy sie nie dogadamy, ze on chce sie wyszaleć, zachował sie jak skończony d*p*k i w czasie, gdy (przynajmniej z mojej strony) było idealnie, zostawił mnie jak psa. Za to wróżka powiedziała, ze za trzy tygodnie on sie do mnie odezwie, zeby zaproponować spotkanie. Przez dwa tygodnie po rozstaniu upokarzalam sie i błagałam o spotkanie, ale juz odpuściłam. A po tych miesiącu od spotkania bedzie chciał wrocic, ale zebym tego absolutnie nie robiła, bo to był bardzo toksyczny związek. Wspomniała rowniez, ze nadal mnie kocha i, ze podczas naszego dosc długiego związku, zdradził mnie. Dodam tylko, ze nie zadawała mi żadnych pytan, czytała z rąk i układała tarota i w 90% to, co mówiła o mojej przeszłości i o mojej rodzinie było prawdą. Wiem, ze mamy XXI wiek, ze zaraz napiszecie, ze ciemnogród, ale prosze powiedzcie: wierzyć w to?

Gość gość
idź do wróżki z tym pytaniem

Gość gość
Jasne, że nie :) nigdy nie zwracaj się do wróżki będąc w trudnej sytuacji. Nakręciłaś się... Skup się na faktach. Jeśli to rzeczywiście był toksyczny związek to powrót nie ma sensu. Nie myśl o tym, że Cię zdradził. To jest wersja baba-jagi ;).

Gość gość
Zdradził z Agą Marzeną Pauliną Barbarą i Grażyną .Po drodze była Agatka i wiele innych.

Gość gość
Ja mam świetną wrożkę z ktorej porad korzystam i jestem z niej bardzo zadowolona. Nie wiem jaka jest Twoja wrózka ale moja jest świetna. Jak chcesz to napisz do niej i będziesz miala juz pewnosc co cie czeka. Jej email to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Daj spokój z tymi wózkami, lamiesz przykazanie... Tylko Bog wie, co Cię spotka. Nie rób sobie gnoju...

Gość gość
Daj już spokój z tym nachalnym ogłaszaniu się w każdym temacie wróżko sofiio. Nie bądź zaślepiona przez swoje ego. Weź się za konkretną pracę a nie za nawijanie ludziom makaronu na uszy. Myślisz ,że są jeszcze naiwni co się na to łapią, chyba nie bo byś się tak nachalnie nie ogłaszała. Zanudzasz zakładaniem tematów i wciskaniem ciemnoty pisząc sama ze sobą. Żal.pl

Gość gość
Zresztą masz tyle portali wróżbiarskich nie nudź na kafeterii.Sio.

Gość gość
Sama nie wiem, podobno wiele wróżek rzeczywiście mowi prawdę..

Gość gość
Każdy normalny facet oleje dziewczynę, która jest tak naiwna, że wierzy wróżce. Zastanów się jak to brzmi: Wróżka powiedziała mi, że mnie zdradziłeś. Muszę się zastanowić czy chce dać Ci szansę. ;) Zapomnij o tym co Ci powiedziała.