Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO On doszedl tak szybko ??? i dlaczego pyta czy mam chlopaka,po co mu to

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie czasami z facetami na niezobowiazujacy seks,ale za kase, kiedys spotyklam sie na seks i nic z tego nie mialam...tylko wykorzystywano mnie.. Ostatnio spotkalam sie z facetem 35 lat bylo to nasze drugie spotkanie,na pierwszym chcial seks,ale powiedzialm ze nie mam gumki i moge mu tylko HJ zrobic ok,zgodzil sie,po dwoch tygodniach dzowni,dzien przed ze jutro bedzie w mojej , okolicy i chcialby sie spotkac ,ze chce seksu, ok spotkalismy sie,nawet sie dobrze nie rozebralam,wszedl we mnie i po jakis 5 minutach,albo i krocej sposcil sie, tak szybko,... bylam troche zdziwiona,troche mu sie chyba glupio zrobilo,nie chcial sie troche jakby przyznac,spojrzalam na gumke bylo tam cos,ale niewiele... nie bylam pewna, wiec sie nadstawilam od tylu,a on "juz skonczylem"... A ja zapytalam "juz".... zaskoczona bylam,bo mily facet przemily wrecz, delikatny,nawet chcialam dluzej sie pokochac z nim.. Zapytalam go czy chce jeszcze raz,powiedzial ze nie to mu starczy. Moje pytanie brzmi,dlaczego tak szybko doszedl ,facet ma 35 lat,a nie 20... I dlaczego juz po raz drugi pyta czy mam chlopaka? po co mu ta informacja ?

Gość gość
Ktos grzecznie,na temat odpowie ?

Proponuję, żeby zlitować się nad tą biedną zbłąkaną owieczką i zorganizować jakąś modlitwę za nią, w końcu widuję na kafe sporo osób wierzących.

Gość gość
SANITAS wez ty sie lecz

Gość gość
Zapytaj innych prostytutek, maja wieksze doswiadczenie

Gość gość
ale to nie prostytucja,bo dlaczego ma dawac sie wykorzystywac-dawac darmowy seks,jak mozna cos z tego miec?

Gość gość
może był prawiczkiem

Gość gość
Definicja prostytucji jest wlasnie seks za pieniadze. Czego w tym nie rozumiesz? I ja jej nie obrazam, jak juz ktos lubi nogi rozkladac to lepiej być prostytutka niz puszczac sie po klubach z byle kim za free.

Gość gość
tak jasne 35 letni prawiczek hehehhohoh ale badzcie mili ...

Gość gość
A kto sie puszcza po klubach, pewnie też ta sama szmata.

Gość gość
Nie nie,to nie on Ja mieszkam za granica i ten facet to obcokrajowiec,mily spokojny facet,wrecz przemily

Jak "autorka" uprawia prostytucję, to pewnie też się puszcza po klubowych ubikacjach w nadziei że jej zapłacą, zresztą co za plugawy temat, nawet nie chce mi się w niego wgłębiać. Idź na forum erotyczne jak juz musisz gdzieś eksponować swoje brudy.

Gość gość
Spokojnie nie puszczam sie z byle kim w toaletach,dyskotekach itp.. Tylko spotykam czasami z facetem ktorymi sie podoba na seks,ale tylko gdy zaplaci mi,..przynajmniej teraz mam cos z tego moge kupic nowy ciuch,a wczesniej spotyklam sie z facetami i tylko mnie wykorzystywali i nic z tego nie mialam,nawet kwiatkow..

Gość gość
1 minuta 15 sekund

Gość gość
Ale jeszcze nikt nie odpowiedzial na pytanie...

Gość gość
hej , wejdż w ostatniego linka , tam znajdziesz odpowiedż

Gość gość
Ale po co kurfffie odpowiadać? Walisz się za pieniądze, co za różnica ile cie dyma dziffko

Gość gość
dawanie facetowi za darmo seks,nie wymaganie to frajerstwo,bo nie dosc ze nic nie masz ,to pozniej jak mu nie bedziesz chciala dac-seksu to cie powyzywa.. A TAK spokoj ... umawiasz sie z kim chesz na seks za kase, masz kase zeby cos sobie kupic, taki dochodzacy facet ma wiekszy szacunek,masz spokoj i facet nie moze miec do ciebie pretensji.

Gość gość
ale dlaczego tak szybko doszedl,tez sie zastanawiam,przeciez mogl dluzej pobzykac

Gość gość
Szacunek???? A to dobre

Gość gość
tak szacunek!! tacy faceci potrafia byc dla "kobiety za kase"- bardziej mili,kulturalni niz do wlasnej zony,dziewczyny!! smutne,ale prawdziwe.

Gość gość
autorka zadala pytanie:dlaczego tak szybko doeszedl? i dlaczego pyta czy ma chlopaka.I na tym sie skupcie.

Gość gość
Jak szukacie takich co wola prostytucje niz zwiazek to co sie dziwicie ze sa dla prostytutek lepsi? Ja tam mam fajnego faceta, znajome dziewczyny tez nie narzekają. Zalezy z kim sie czlowiek spotyka A facet doszedl kiedy mial ochote, bez przesady by prostytutka wtryniala sie w to kiedy facet dochodzi. Nie Twoja sprawa

Gość gość
Chciał szybko spuścić z kina,a nie robić dobrze k*******. Jemu miało być dobrze,dostałas kasę?to była twoja przyjemność szmato

Gość gość
Normalnego mężczyzna dzifffki brzydza. Wsadzac tam ,gdzie było tyłu innych przed nim. Szacunek dla bladzi? Z choinki się urwalas krowo?

Gość gość
dziwnie ze tak szybko

Gość gość
alez wy niemili,nietolerancyjni,nie rozumiejacy nic z zycia...

Gość gość
Ty jestes nietolerancyjna. Facet placi za usługę a Ty go na forach wysmiewasz. Widzialas by kosmetyczka smiala sie z cudzych pryszczy? No właśnie. Facet zaplacil Ci za seks a nie zastanawianie sie czemu szybko dochodzi. To jego sprawa Ps. Ogolnie nie popieram chodzenia do prostytutek, ale no zasady obslugi obowiazuja w kazdym zawodzie wg mnie. Ty ich nie trzymasz