Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobic to czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Witam zaczne od poczatku. Jestem w zwiazku od 5 lat ale ostatnio sie strasznie psuje. Mysle ze to tylko kwestia czasu I sie rozstaniemy. No ale nie o tym mowa. Od kilku dni spotykam sie z chlopakiem ( obcokrajowcem) jest super ale nie do konca. Na pierwszym powaznym spotkaniu ( gdzie sie pierwszy raz pocalowalismy itp.) Chcial uprawiac sex. Oczywiscie sie nie zgpdzilam to sie obrazil I poszedl do domu. Stwierdzilam wiec ze to nie chlopak dla mnie no ale po kilku dniach spotkalam sie z nim ponownie I bylo ok bo bylo to spotkanie w parku. Zas na drugi dzien jak sie spotkalismy znowu chcial uprawiac sex. Grzecznie odmowilam wiec sie obrazil. Jak myslicie, powinnam zrobic to z nim? Mam 24 lata boje sie ze mnie skrzywdzi w sensie wykorzysta I zpstawi. Obiecuje ze nie ale mu nie wierze. Bardzo mi sie podoba. Pomozcie

Gość gość
masz chyba 14 lat, a nie 24....

Gość gość
nawet nie 14 tylko 10

Gość gość
Pewnie robi tak z każdą daj sobie z nim spokój

Gość gość
Nie, no 10latka nie bedzie sie lizala z chuj wie kim. Ma umysl 14latki. Glupio mi, ze takie kobiety psuja opinie inny,

Gość gość
Mam 24 lata. Nie dajecie konkwtnej odpowiedzi wiec po co sie wypowiadacie?

Gość gość
Jak jestescie takie dorosle to co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość gość
Nie rozkładaj nóg.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co masz zrobić i czy macie jakąś wspólną przyszłosc a takze jak on sie zachowa jak będziesz z nim miała seks napisz do mojej wróżki Sofii. Ona Ci nakreśli jaki on jest i czego mozesz się po nim spodziewac. Jej email to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gwoli wyjasnienia
Czy ty pytasz powaznie bo nie wierze :D

Gość gość
Przecież on chce ci tylko dupsko przetrzepac nie udawaj glupszej niż jesteś kretynko 24 lata to ty masz tylko w dowodzie, mentalnie jesteś niedorozwinięta.

Gość gość
wg mnie to właśnie wykorzysta cię i zostawi? jak można się obrażać o to że nie chciałaś na 1 randce seksu? i po co ty sie z nim jeszcze spotykasz? zajmij się lepiej swoim związkiem

Mam nadzieję, że ten obcokrajowiec to żaden imigrant. Nie, nie rób tego, jakby mu na Tobie zależało to nie nalegałby na pierwszej randce, a tak zależy mu tylko na tym, żeby Cię przelecieć.

Gość gość
Po to ciapaci przyjeżdżają do Europy aby zaliczać takie idiotki jak autorka, aż dziw bierze że twój chłopak po 5 latach nadal nie widzi że jesteś nic nie warta, a może właśnie to zauważył i dlatego wasz związek dobiega końca.

Gość gość
Niestety ale opinia obcokrajowców o Polkach taka właśnie jest jak widzimy, Polki według nich są łatwe i mają rację, bo wystarczy od razu zaproponować seks a ta pomimo że odmówi na samą myśl zrobi się mokra i w końcu popuści szpary.

Gość gość
On jest pochodzenia Rumunskiego a ja mieszkam w anglii.

Gość gość
nieeee!!!!