Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rola spojrzenia podczas seksu

Polecane posty

Gość gość

Macie doswiadczenia, gdy samo spojrzenie partnera doprowadzalo Was do wyzszego stanu gotowosci?;) Albo nie mogliscie oderwac od siebie wzroku pieprzac sie jednoczesnie. Mam na mysli patrzenie w oczy:)

Gość gość
OCZYWIŚCIE! Kilka razy już tu o tym pisałem. Bardzo silnie to działa szczególnie we wszelkich "początkach". Gdy patrzy mi w oczy zdejmując majtki, gdy już dotykam wejścia do pochwy i patrząc w oczy powoli zaczynam się zanurzać. Od spojrzenia robi się wyraźnie twardszy. A jeszcze przed seksem, w okresie czysto romantycznego zakochania - od patrzenia w oczy wiruje w głowie. Jeszcze po latach tak mi wiruje na wspomnienie, gdy swoje długie włosy zarzuciła na moją głowę i w półmroku nie było niczego, tylko Jej OCZY!

Gość gość4imp
Gosc 10.49 lal. :) Zdecydowanie spojrzeniem mozna mowic. Jest tyle rodzajow: wzrok, ktory mowi "pieprz mnie"- lekko zadziorny i" z blyskiem", wzrok, ktory mowi "kochaj sie ze mna" - zamglony i cieply, wzrok mowiacy "rznij mnie"- ostry i bezczelny. Intensywna wymiane spojrzen i brak slow. Jakie to intymne. Bardziej niz wymiana plynow. ;)