Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozliwe jest zajście w ciąże...?

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Ok 5 dni przed miesiączka uprawiałam seks z chłopakiem, zdarzył w ostatniej chwili wyjsć, nie mieliśmy zabezpieczenia...korzystam z kilku kalendarzyków i kazdy mowil, ze byłam praktycznie w połowie dni niepłodnych, wiec moje pytanie czy było mozliwe zajście w ciąże...? Martwie sie

Gość gość
Jeśli jesteś kobieta i uprawiasz seks bez zabezpieczenia to tak, możesz być w ciąży. Czy was nikt nie uczył o chorobach wenerycznych? o HIV, HPV i o tym jak się zachodzi w ciążę, w ogóle o antykoncepcji? Masakra..

Gość gość
Kolego/ koleżanko wyzej jestes jakas Niedoj****a...przeciez pisze jako kobieta to raz, a dwa przed okresem sa dni niepłodne skoro nie doszedł w niej i była przed okresem to logiczne ze szanse sa 1:1000000...idiotyzm jak masz takie gowna klepać to lepiej sie nie udzielaj

Gość gość
Ty może i wiesz, ale ona nie wie.. A skoro nie wie czy moze byc w ciąży to nie powinna się za sex brać w ogóle.. Dobre pytanie. A gdzie prezerwatywa? Skoro to chłopak a nie mąż czy narzeczony to raczej nie planują dziecka. A choróbska się pałętają i roznoszą.. Do książek a nie sie gzić =)

Gość gość
mozliwe to jest zajscie w ciążę z mikrofalówką

Gość gość
Widze ze zboczyliśmy triche z tematu, mowa jest o szansach na ciąże kilka dni przed okresem, bez wytrysku, a nie o chorobach ani o naukach jeden drugiego...w waszych wypowiedziach nie ma nic na temat...

Gość gość
A jak długie masz cykle i czy regularne?

Gość gość
W koncu ktos normalny...patrząc na moje ostatnie 3miesiaczki to były to cykle 32,32 i 31/30 bodajże

Gość gość
Skoro masz cykle regularne to szansa na ciążę jest bardzo wątpliwa. Ale ponieważ nigdy nie ma 100% pewności czy w tym cyklu coś się nie przesunęło więc zawsze trzeba się zabezpieczać bo stosunek przerywany to nie antykoncepcja.

Gość gość
Wiem...jestem tego świadoma, ale troche wypiliśmy i jakos nabraliśmy odwagi no i poszło...to było idiotyczne z mojej strony, ale pozniej gdy sprawdzałam w kilku kalendarzykach to wszedzie był to środek dni niepłodnych

Gość gość
Teoria swoją drogą a życie swoją drogą. Kalendarzyk to tylko teoria. Znam osobę, która myślała że ma okres a tymczasem to było krwawienie okołoowulacyjne i zaszła w ciąże. Zawsze lepiej się zabezpieczać niż potem się martwić. :)

Gość gość
Akurat krwawienie zdarza sie czesto, no ale nie odróżnić go od prawdziwego okresu to juz smieszne :)

Gość gość
Ale bardziej prawdopodobne jest zajście w ciąże po okresie pare dni

Gość gość
Przed okresem jak ma sie w miarę regularne cykle to nie ma ryzyka

Gość gość
Zaobserwowałam ze od jakiegos czasu boli mnie głowa ito dosyc mocno, czuje sie rownież zmeczona, no ale moze byc spowodowane to tym, ze praktycznie codziennie klade sie Ok 23/24 a wstaje o 6/6:30

Gość gość
Ktos cos? Boje sie...

Gość gość
Ale co? Zrobisz test to się dowiesz. Ile ci się okres spóźnia?