Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja typ niepokorny

mam wyrąbane na to co myślą o mnie faceci

Polecane posty

Gość to ja typ niepokorny

gwiżdżę na to czy im sie podoba mój celulit na brzuchu czy rozstępy na d***e,czy mają mnie za dziwkę czy brzydką biedną szarą myszkę,żaden gamoń juz nigdy mi nie będzie stawiał żadnych warunków,nie będę im sie starała przypodobać

Gość gość
i prawidlowo, mam takie samo podejscie i jakos nie narzekam ;)

Gość gość
Sorry, ale faceci mają wyrąbane z kolei na was.

Gość gość
To, że panowie mają wyrąbane na nas to wiadomo od dawna. Nie uważam, żeby wygląd był najważniejszy, ale....najpierw chyba należy wymagać od siebie, a dopiero później od innych. Często jest tak, że człowiek łysiejący, siwy, z niepełnym uzębieniem, figura nie modela itd. poszukuje prawie, że modelki i wyśmiewa się z tych mniej ładnych kobiet. Ja nie zwracam uwagi na wygląd, ale takie podwójne standardy mnie denerwują. Jeśli kobieta ma mały biust to śmiech, ale jeśli on jest łysy to przecież nie jego wina - fakt nie jego wina, ale ona sobie tego biustu też nie wybrała.

Gość sfelaijweo
Najlepsze jest takie podejście, jednak oczywiście warto będzie się zdecydować na skorzystanie z możliwości poprawienia dla siebie swojego samopoczucie. Jak ktoś szuka rozwiązania na pozbycie się cellulitu, to polecam artykuł http://www.kreatywna.pl/uroda/jak-sie-pozbyc-cellulitu.