Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co pomyslalybyscie o chłopaku który powiedziałby wam

Polecane posty

Gość gość

Z usmiechem"Do czego Ty się przydasz mężowi?" Po przyznaniu się, ze nie jestem kura domowa? Ze jaki ma do was stosunek?

Gość gość
Burak, wieśniak z krwi i kości (nawet jesli jest z miasta) no i z zacofanymi poglądami. Typ wiejskiego "macho" :-)

Gość gość
Pomyślałabym że plótł w żartach głupoty nad którymi się nie zastanawiał. Ewentualnie, że on chce mieć kobiete która wszystko w domu zrobi. Tacy faceci też są i ich prawo, każdy może oczekiwać albo marzyć czego tylko chce:D

Gość gość
Nie wiem czy mam to odebrać jako żart? Jakoś dziwnie się poczułam, nawet jeżeli żartował ... Kiedyś usłyszałam podobny tekst od chłopaka, później mówił komuś, ze się ze mną droczył i chciał poflirtowac, ale nie umiem (oburzylam sie wtedy ):D Jest rodowitym warszawiakiem tak jak tamten

Gość gość
zalezy jaki ma charakter, znasz go najlepiej...moj jakby tak powiedział to wiem, ze w zartach..znam go na pamiec. jak masz watpliwosci, to znak, ze Cie traktuje jak gowno

Gość gość
Jeśli nie zależy ci na tym facecie jako potencjalnym partnerze do związku to co to za różnica czy tak sobie żartował czy naprawdę tak myśli?

Gość gość
13:24 o tym samym pomyślałam. . W sumie to żadna różnica, kieruje mną ciekawość :D