Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje się iść do ginekologa

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 wiec nie jestem jeszcze pełnoletnia. Mam nieregularne miesiączki i w dodatku źle się czuje i lekarz zalecił bym poszła do ginekologa. Ale trochę się boję tego badania i tego ze będę mieć "mokro" w tym miejscu podczas badania. Generalnie jestem dziewicą jedynie co masturbuje się różnie wiec może być taka możliwość braku blonki No ale najgorsze jest to ze mam przyjść z mamą bo jestem niepełnoletnia i pani u której się rejestrowałam powiedziala ze inaczej mnie lekarka nie zbada i ogólnie była niemiła. Powiecie jak to wszystko wygląda itd?

Gość gość
Pomoże ktoś ? Proszę :( Mam szukać innego lekarza albo cos

Gość gość
idz prywatnie do ginekologa , bez matki

Gość gość
Ale przyjmą mnie wtedy ? Kurde kasa to odpada wolałabym nawet za parę miesięcy tylko bez rodziców bo mnie to obrzydza. .jeszcze się okaże że mam rozerwać blone i pomyślą ze seks uprawialam czy coś a nie chce tłumaczyć mamie ze sobie coś do pochwy wsadzalam bo to jeszcze pogorszy relacje... Z resztą to nawet nie o to chodzi a o prywatność itd

Gość gość
* rozerwaną blone

Gość gość
chore to ze musisz isc z matka , to sama nie wiem co ci poradzic , ja na twojim miejscu poszlabym prywatnie i wolala zaplacic , mysle ze powinien cie przyjac

Gość gość
14:13 okropienstwo mama mówi ze mam iść z nią Ale jeszcze poszukam inną lekarke A możesz opisać jak wygląda badanie i co oni tam robią? Wolałabym wiedzieć.... słyszałam że dziewice badają przez o***t... Mama wyjdzie ale okropne i tak

Gość gość
Wiesz badanie mam za 4 miesiące a lekarka ogólna mówi ze mam coś z brzuchem dziwnego i ogólnie źle się czuje wiec jak reszta badań wyjdzie dobrze to znaczy ze będę musiała iść szybciej do ginekologa i wtedy prywatnie..

Gość gość
Powie ktoś jak przebiega takie badanie ???? Jestem dziewicą ale mieszczą mi się palce i różne "rzeczy " w pochwie wiec musze mieć badanie przez o***t ?

Gość gość
ja bym cie przebadał swoim pogromcą błon

Gość gość
młoda jędrna 17 :classic_cool: ufff ufff :classic_cool: brałbym ❤️

Gość gość
nie boj sie , powiesz ze jestes dziewica , to lekarz zbada cie przez o***t malym wziernikiem , to nie boli , potem pouciska brzuch

Gość gość
Idź prywatnie do gina, wtedy lekarz Cię pyta czy chcesz być z mamą czy sama. A jak zauważy, że coś masz "nie tak" z błoną to możesz powiedzieć, że uszkodziłaś ją tamponami, nie sprawdzi tego.

Gość gość
Oki dzięki za wsparcie

Gość gość
Ale nie mogę iść prywatnie i tak :( Najwyżej szukać innego lekarza.. A powiedzcie mi a jeśli już nie mam blony dziewiczej ( jeśli tampon może przebić to tym bardziej końcówka pedzla 11 cm gruba ) to jeśli np jeszcze grubsza rzecz wejdzie np penis gruby i dłuższy to będę czuć dyskomfort lekki albo opór ? Czy to będzie oznaczało ze jednak mam blone ?

Gość gość
ddt30 a ty jesteś facetem prawda? bo widać ze do ginekologa nie chadzasz ;)

Gość gość
nieregularne miesiaczki w wieku 17 lat to akurat nic dziwnego i to nie znaczy ze dd jest facetem :) a i od masturbacji blona dziewicza nie ulega zniszczeniu rownie dobrze mogla ulec rozerwaniu na wf w trakcie cwiczen i nie smiejcie sie debile a ty nie histeryzuj tylko idz i wlasnie z mama nie musi patrzec ale niech bedzie zeby lekarz mial swiadomosc ze jak przegnie ze slowami wobec malolaty to ktos go ustawi bo wbrew pozorom oni nie leca na swoje pacjentki ale z racji zawodu i tego czego sie naogladali potrafia byc niemili tylko ze "stara baba" ustawi go do pionu i ,poziomu a dziewcze sie zestresuje

Gość gość
Nie chodzi się po ginekologu zwłaszcza gdy jest się dziewicą! Do tego masz tępego lekarza bo nie do ginekologa lecz usg po jamie brzusznej i tam szukać przyczyny. Do tego tylko ginekolog dziecięcy w obecności opiekuna prawnego. Jak cię przyjmie samą to popełnia przestępstwo ginekolog!!!! Tylko jeśli już to do pani ginekolog. Ja zawsze mam przy Każdym badaniu ginekologiczny cipki męża wspierał również porody. Mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 ,które pozwala na obecność osoby bliskiej podczas badań i zabiegów nawet w Szpitalu!! Ja pierwszy raz byłam oczywiście z mężem w trzecim miesiącu ciąży by ją potwierdzić! !!

Gość gość
Tu ja autorka, Ja pierwsza miesiączkę miałam 8 lat temu a mam 17 czyli miałam 9 lat więc po tylu latach powinny być regularne... piersi tez duże E....... Za szybko dorosłam i do tego mocno brzuch mnie boli dzień w dzień.... a błony nie mam bo robiłam sobie dobrze perfumem dużym. .wiem ze niezbyt fajnie no alw nie mogłam wytrzymać. PS nie ma czegoś takiego jak ginekolog dziecięcy haha Tym bardziej nie chce iść z mamą bo krepowaloby mnie samo dotykanie a co dopiero. ....

Gość gość
No i ratujcie mnie co mam zrobić w tej sytuacji. .. bo mam ochotę poczekać rok jeszcze by iść samemu ale brzuch mnie boli dzień w dzień i nie mogę już wytrzymać. ..

Gość gość
16:06 zacznie mnie wyzywać od dziwek jak się dowie ze nie mam błony bo jak jest się z opiekunem to lekarz mówi. Weź bo ja się porzygam z obrzydzenia poza tym moja lekarka mówiła ze mogę sama...wiec poszukam innego a jak nie to przeciętnie rok

Gość gość
Jest tu ktos?

Gość gość
mysle ze autorka boji sie ze matka sie dowie ze nie ma blony

Gość gość
Nigdy się nie idzie samej gdzie jest taka bezkarności lekarzy nawet w psychiatry ku zamkną zdrowych ludzi i nie ma winnego! !!Wina lekarza nikogo innego. !!Zawsze podczas wizyty zwłaszcza gdy jesteś z osobą wizyty spierają ca cię możesz odmówić nawet w szpitalu zabiegu czy badania bo DECYDUJE ZAWSZE PACJENT!!! Może po powłoce brzusznej zrobić usg! !! Więc masz prawo Odmówić badania dopochwowego. A twoja mama powinna cię wesprzeć. Powinnaś zacząć pić zioła jak rumianek itp..W zielarskim ci doradzą co na dane dolegliwości . A ingerowanie w pochwe jest ryzykiem Zakażeń! !!

Gość gość
21,32 lecz sie psycholko !

Gość gość
Up