Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każą mi oddać dziecko do domu dziecka

Polecane posty

Gość gość

Mam trzy miesieczne dziecko. Partner siedzi w wiezieniu. Odwieszony wyrok sprzed lat. Plus jakies grzywny . Wyjdzie w sierpniu. Nie mam gdzie sie podziac . Wynajmujemy mieszkanie 1300zl z opłatami. swiadczenia z mopsu idą na czynsz . Rodzicielskie plus rodzinne. Pracowalam do 7 mies. Na smieciowke . Jestem bez środków do zycia a pomoc od panstwa to proszę oddac dziecko jak pani stanie na nogi to pani odbierze. Mówią to tak jakbym miała oddac telewizor do lombardu . Powstrzymajcie sie od głupich komentarzy. Nie mam 16tu lat .

Gość gość
Nie oddaj,bo potem nie tak łatwo odzyskać.Może jak dadzą po te 500 to będzie Ci lżej.

Gość gość
Rozumiem, że nie masz żadnej rodziny, bo inaczej udałabyś się do nich o pomoc. Jakie wynajmujesz mieszkanie? Lubisz dzieci? Zajmowałaś się kiedyś dzieciakami? Daj ogłoszenie np na olx, że jesteś samotną matką, zajmujesz się dzieckiem i z chęcia popracujesz jako opiekunka u siebie w domu. Wiem, ze zapewne kokosów nie zarobisz, ale zawsze jakiś grosz może wpaść.

Gość gość
ODAJ BO JAK FACET KRYMINALISTA

Gość Policjant z maczugą
badboy'a chciałaś to masz i płacz odaj bachora i po problemie sącz wódę i happy :>

Gość gość
Po pierwsze skad jestes po drugie miala wejsc ustawa ze nie zabieraja dzieeci za biede,moze wynajmij jakis pokoj a nie mieszkanie np u starszej osoby?

Gość gość
Do domu samotnej matki i musisz być bardziej bezwzględna skoro życie się z tobą nie cacka. Widzisz ja siedzę sobie w pewnym drapaczu chmur w takim dziecięcym klubie a piętro wyżej, jeszcze miesiąc temu, miała tutaj siedzibę pewna firma tradingowa(inwestycyjna) której właściciel oszukał setki ludzi a następnie ogłosił upadłość spółki, zwinął się (miał tutaj apartament spory) i mieszka teraz w bardzo luksusowej posiadłości pod miastem. Ja wiedziałam że to cwaniak i oszust ale był konsekwentny i bezwzględny i ludzie mu zaufali Stosował najstarsze techniki sprzedażowe jakie istnieją a zarazem najskuteczniejsze. Wiele jego ofiar nie ma mu nawet za złe mimo iż żałują że dały się nabrać. Trzeba brać przykład z takich jak on. Nie oglądaj się na gorszych od siebie lub niezbyt wyróżniających się z tłumu a może wyrwiesz się kiedyś z tego piekła.

Gość Policjant z maczugą
gość dziś ty d******** wyżej że ktoś jest hu...jem to nie znaczy że ty masz być typowe polaczki złodzieje

Gość gość
Absolutnie nie oddawaj dziecka, bo juz go nie odzyskasz. Masz mamę, siostrę, tesciową, kogoś kto mógłby się zając dzieckiem np w nocy? Jest mnóstwo ogłoszeń, oczywiście zlecenie, o wykładanie towaru w marketach, właśnie na nocki, gdyby ktos zajął się dzieckiem w nocy, mogłabyś sobei dorobić. W dzień, cóż spać na tyle, na ile pozwoli Ci dziecko. Jakie mieszkanie wynajmujesz? Może wynajmij mniejsze, zeby było taniej.

Gość TAKIEGO KUREEESTWA NIENAWIDZE
gość dziś

Gość gość
Poszukaj sobie nowego faceta za kasę aż staniesz na nogi

Gość gość
14:28 Na takim jak to piszecie koourestwie stoi mocno świat. Po to mamy prawo żeby się nim posługiwać! Właściwie się nim posługując można się bogacić. Człowiek jest z natury chciwy ale tylko nieliczni potrafią tą cechę właściwie przekuć na swój własny sukces - jeśli juz chcecie żebym ładnie o tym pisała. Życie w każdym jego aspekcie polega na wyroochaniu przeciwnika na woją korzyść czy to materialną czy to jakąś inną -Jeśli wy tego nie dostrzegacie jesteście po prostu zamroczone.

Gość gość
A dostajesz 1000 zł na dziecko ? Moja urodziła się w maju 2015 i od stycznia do maja 2016 będzie dostawać. To już weszło w życie, ale nie wiem dlaczego nic nie słychać w tv.

Gość PIERD0LONA POLACZKA ZŁODZIEJKA
gość dziś

Gość gość
Zacznij udawać islamską imigrantkę. Z miejsca dostaniesz w pełni umeblowane lokum i 2.5 tyś. na rękę bez żadnej pracy.

Gość gość
Sama autorka napisała że dostała propozycję przechowania jej dziecka jakby to była rzecz jakaś Czy uważacie że taka propozycja jest moralnie nienaganna? Jest takim samym koorestwem jak to, co zrobił ten facet. To jest po prostu nasza codzienna rzeczywistość. Mało tego. Jeśli nie poprosicie Pana Boga by wziął wasze życie w swoje ręce to nie macie co liczyć na to że oczy wam się otworzą i będziecie wiedziały co i kiedy macie zrobić. Ja jeszcze miesiąc temu liczyłam ile razy miała genialny pomysł na oszukanie kogoś na kasę Już co najmniej 50 takich pomysłów zignorowałam bo wiem że, zarobię tą kasę w uczciwy sposób. Potrzebuję tylko kilku dobrych porad specjalistów.

Gość gość
Taaa. JaKO NIEPEŁNOLETNIA I TAK NIE MOZESZ DECYDOWAC O LOSIE DZIECKA. Musi zostać wyznaczony prawny opiekun- albo ktos z twojej rodziny, albo sąd powie kto. I ta osoba podejmuje decyzje

Gość gość
dziś Kurwa! Dostaną 2,5 tys?!!

Gość gość
ach te prowokacje:), nic nie masz ale internet tak?

Gość gość
Chciałaś takiego faceta to masz teraz problem. Myśli się wcześniej komu d*******y, żeby w razie czego mieć gdzie i za co żyć, a dopiero potem daje.

Gość gość
Jedyne co słyszę to głos w sercu któy mi podpowiada że im więcej pieniędzy wyłożę na udzielenie mi takiej porady tym bardziej dam się oszukać. Dlatego ja szukam ludzi takich jak ja Doradzą i jeszcze uścisną dłoń życząc powodzenia w zamian za uśmiech. Nie znoszę tak samo jak wy karierowiczów. Miałam taki zamysł by umożliwić ludziom dorobić sobie do pensji nawet 1000 zł miesięcznie bo by zarobić więcej pewnie trzeba by było nie pracować na etacie. Tylko że znam takich co dawali ludziom i źle skończyli.

Gość gość
Faktycznie internet to problem . Ja wynajmuje mieszkanie i tez net mam wliczony w czynsz. Oburzajaca jest propozycja oddania dziecka na przechowanie . Koszmar .

Gość gość
Ja doskonale wiem że łatwiej i bezkarniej jest kogo oszukać niż mu coś dać bo chociażby za dawanie trzeba odprowadzać podatki a za kradzież nie:D Kiedy dorwą cię na kradzieży dostaniesz upomnienie za niską szkodliwość czynu ale spróbuj nakarmić głodnych to dadzą ci karę za nieodprowadzenie podatku od wartości skonsumowanej żywności-taka prawda bo takie prawo

Gość gość
Akurat odsiadka za przeszłość to częsty problem . Mój brat cos tam nawywijal w mlodosci. Odpracowal grzywne . Zapomnielismy o sprawie. Zgarneli go z lotniska jak lecial do angli . Bo nie unikal kontaktu z kuratorem .

Gość gość
No i to biedne dziecko będzie czekało każdej sekundy aż tama mama przyjdzie i zabierze do domu. A każda sekunda będzie wiecznością. Nie wiem co bym zrobiła Napisałabym list do papieża i do prezydenta Dudy o wsparcie i pomoc w tej ciężkiej dla mnie sytuacji. Następnie wyszłabym nago na ulicę z wielką tablicą z napisem RATUNKU NA POMOC NIE MAM GDZIE SIĘ PODZIAĆ ZMIERZAM W KIERUNKU TORÓW KOLEJOWYCH BO NIE WIDZĘ INNEGO WYJŚCIA Cholera nie wiem co bym zrobiła...

Gość DOBRZE CHuuJOWI NIECH KIBLUJE
gość dziś

Gość gość
Jak dobrze wiem co czujesz. Mój maz tez siedzi za bledy mlodosci. Dostal pol roku. Wczesniej pracowal zylismy dobrze z naszymi blizniakami. Zamkneli go Mops kazal mi go podac o alimenty . Dostalam 800zl z funduszu . Teraz zamiast maz pracowac na rodzine odsiaduje wyrok za alimenty

Gość gość
Mam takie mysli . Na pewno nie oddam dziecka. Mysle o tym aby skonczyc z soba. Poszlam do psychologa aby mi pomogl sie pozbierac. Wyszlam po pol godz. Powiedzialam mu ze bardziej by mi pomoglo te 200zl ktore mu pandtwo placi niz jego gadanie ze musze byc silna bo mam dla kogo zyc

Gość gość
Typowe . Prosze byc silna . Taka pomoc z

Gość gość
Psycholog to jest taki zawód niepotrzebny nikomu do niczego. To jest lekarz bez uprawnien do wypisywania leków Jest to taki pajac któremu się wydaje że może komuś pomóc w potrzebie wynikającej z braków natury materialnej. Nie dostaniesz pomocy bo w tym kraju to nielegalne. Co innego gdzies poza polską.