Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżudi 222

mam problem z cyklem

Polecane posty

Gość dżudi 222

Hej. Mam problem nie wiem co mam o tym myśleć. Okres mialam w terminie prawidłowym 31stycznia. Zawsze w okolicach okresu mialam ból piersi który z dniem okresu przechodził, natomiast tym razem on pozostał i nawet mialam wrażenie jakby się nasilił. 16lutego dostałam krwawienia że skrzepkami najbardziej jak się załatwiam. Wychodzi na to jakbym miała dostać kolejny okres w 17 dc jest to możliwe boli mnie również lewy jajnika tzn czuje go caly czas. Czy może to być promienie bądź ciąża pozamaciczna ? Ból piersi nadal jest lecz troche mniejszy ? Czy ktos mi może poradzić co to może być ?????

Gość dżudi222
Dodam jeszcze że okres 31stycznia był troche mniej obfity i krótszy.

Tak ciężko ruszyć tyłek i pójść do lekarza??? A później płacz, bo jakieś powikłania wyszły. Z takimi rzeczami nie ma co zwlekać.

Gość dżudi222
Czy gdybym zrobiła test to on by jeszcze wyszedł pozytywny ?

Gość dżudi222
Do lekarza ide 25lutego. Ale chcialam zapytać się czy powodem może być to i czy ktos miał podobnie może

Gość dżudi222
Do lekarza ide 25lutego. Ale chcialam zapytać się czy powodem może być to i czy ktos miał podobnie może

Gość gość
Zacznij od testu.

Gość dżudi222
Ale czy test w takiej sytuacji bedzie wiarygodny . Czy jeżeli była to ciąża to aczy jeszcze byłby pozytywny ??

Gość gość
możliwe że poprzedni cykl ci się trafił bezowulacyjny i po tym moze być trochę zamieszania w organizmie. Niestety bez obserwacji poprzednich cyklów to mozna tylko domniemać co się stało, Ja też bym zaczęła od testu.

Gość dżudi222
Nigdy w cyklach poprzednich tak nie mialam. 2dni była krew ze skrzepami wczoraj już mniej a dzisiaj już mam takie coś tzn śluz jakby koloru kawa z mlekiem i odczuwam cały czas jajniki ://

Gość dżudi222
Lekarza mam niestety w czwartek dopiero

Gość gość
może to plamienie owulacyjne? wyznaczasz sobie dni płodne?

Gość gość
czasami nie da się dobrze wyznaczyć dni płodnych. No bo jak to zrobić mając nieregularne cykle?