Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawyforumowicz

chce uprawiać seks co drugi dzień a najlepiej codziennie :)

Polecane posty

Gość ciekawyforumowicz

Jestem facetem 33 lata, wysoki brunet, dobrze zbudowany. Pragne seksu często najlepiej codziennie, ewentualnie co drugi dzień. Lubię długo i dosyć intensywnie, niestety mojego punktu widzenia nie popiera narzeczona której wystarczy seks co 5 dzień, dla mnie to stanowczo za mało. Przypuszczam że na taką postawę mojej partnerki przyczynia się fakt że jestem w seksie długodystansowcem, potrafię naprawdę długo uprawiac sex. Gra wstępna pozniej na misjonarza, od tyłu długa jazda, ale oczekuje tez długo na jezdca, moja dziewczyna moze nie daje rady ? sam juz nie wiem. Pomyślałem że moze ze mna jest problem, chyba że są takie dziewczyny ktróe chciały by mieć takiego partnera jeśli chodzi o seks ? czy którąs dziewczyna mogła by to akceptować ? odpowiadał by jej taki sex ? czy wręcz odwrotnie, czekam na opinie i Pozdrawiam

Gość Mydelkofa
Jestem kobietą lat 45 ,zdrowa,mnie by taki seks odpowiadał. Jestem niewysoka, dość drobna, ale lubię długi seks .

Gość gość
Ludzie mają różne potrzeby, jesteście chyba niezbyt dopasowani temperamentami. Teraz jestem sama ale jak kogoś miałam to seks co drugi dzień to było minimum, czasem było rzadziej gdy był jakiś konflikt z partnerem albo choroba ale to sporadycznie. Nawet podczas okresu się seksiłam.

Gość gość
a jak długo byłaś z tym partnerem ? bo na poiczatku przez pierwszy nawet rok to bywa zawsze często, dopiero pozniej jak wszystko powszechnieje to seksu jest mniej, może to był ten pierwszy syndrom, czyli krótki staż ?

Gość gośćciekawyforumowicz
CIekawe czy wiekszosc obit woli facetów z mneijszych temeramentem czy raczej większym, jest tu jakaś jeszcze kobieta która lubi długi intensywny sex prawei codziennie ?

Gość gość z 21 04
Byłam w dwóch poważnych związkach a tylko w takich miałam seks. W tym dłuższym, 9-letnim seks był tak jak pisałam, w tym pierwszym okresie grzmociliśmy się jak króliki po kilka razy dziennie, po mniej więcej pół roku było rzadziej, po roku unormowało się to na poziomie około 5 razy w tygodniu i tak było do końca. W drugim 5-letnim seks najpierw był codziennie, pod koniec było mniej, tak właśnie co drugi dzień chociaż ja wolałabym częściej, facet chciał jeszcze rzadziej a ja praktycznie o seks musiałam się prosić.

Gość gość
uprawiaj :)

Gość ciekawyforumowicz
która dziewczyna lubi jeszcze intensywne rżniecie codziennie ?

Gość gość
sadzac z opisu banalne masz marzenia chlopczyku mysle ze to nie chodzi o twa dlugostansowosc tylko raczej o banalnosc i to ze marzenia nie zastapia doswiadczenia a teraz zgadnij gdzie sie posypales dlugodystansowy f****rze :D

Gość gość
Tez się podpiszę pod zbawiennym działaniem Long Mena . Można po nim uprawiać mega długi stosunek.

Gość gość
Ja zamówiłem i czekam...zobaczymy czy ten long Men jest warty mojej uwagi :)