Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszyscy faceci są

Polecane posty

Gość gość

tak nawiedzeni jak ten schizofrenik od dziewic, co uciekł z psychiatryka i wali sobie do swoich wątków?

Gość gość
chcesz się k***ić droga wolna więc w*********j

Gość gość
22:56 Ja, w przeciwieństwie do ciebie walikoniku jestem dziewicą, ale nawet mnie bawi Twoja psychoza :D

Gość gość z innego swiata
Propsuje Twoja wypowiedz.

Gość gość
nie masturbuje się bo się szanuje a ty się byś tylko k***iła przed ślubem

Gość gość
22:59 Widzę, że zabrakło argumentów, bo nawet dziewice śmieszy twoje podejście :D

Gość gość
22:59 Tak na marginesie, nie uznaję ślubów, nie jestem rzeczą, by podpisywać umowę kupno-sprzedaż w imię "miłości", bo to wytwór patriarchatu, którym gardzę.

Gość gość
gość dziś W realnym świecie popiera mnie większość więc nie trafiłaś głupio babo :)

Gość gość
gość dziś Większość? Czyli rozumiem, że znasz większość ludzi na tym świecie i popierają cię również pary żyjące w konkubinacie latami, a także małżeństwa, które nie przywiązywały wagi do traktowania się jak przedmioty, o których wartości świadczył kawałek mięsa?

Gość gość
gość dziś to nie kawałek mięsa tylko szacunek do ciała i nie chodzi o błone!

Gość gość
gość dziś Chyba raczej uprzedmiotowienie i durny patriarchat, tak samo jak ceremonia oddawania przez ojca córki męzowi, a także poddańcze przyjmowanie nazwiska przez kobietę. Żegnam, gardzę męskim szowinizmem i mizoginią pod przykrywką gadki o szacunku, bo to raczej pogarda dla człowieka, jako całości i sprowadzenie go do roli przedmiotu.

To ze kobieta jest "ulegla" dla meszczyzny to normalna rzecz, jest to naturalne zachowanie kobiet z gatunku czlowieka, jak i wielu innych licznych gatunkow w przyrodzie.

Gość gość
gość z innego swiata dziś Nie chodzi o zachowanie, tylko o zwyczaj traktowania kobiety jako coś gorszego od nadczłowieka-męzczyzny. Poza tym chyba zapomniałeś o istnieniu takiego zjawiska jak femdom.

Gość gość
gość z innego swiata dziś ale można panować nad zachowaniam czyli wstrzymaniem się z seksem a nie traktowanie jak zabawy

Gość gość
gość dziś Przecież on o zupełnie czym innym gadał.

"Normalny" zdrowy meszczyzna nigdy nie bedzie traktowal kobiety "z gory" , jak kogos z kategori drugiej klasy. Wszelakie fetysze to wyjatki od reguly, a wyjatek potwierdza regule. A jesli chodzi o sex przedmalzenski. Jesli mowimy tutaj o pelnoletnich osobach, to nie interesuje mnie co takie osoby robia w sypialni.

Gość gość
gość z innego swiata wczoraj Tylko zauważ, że w nasze kulturze kobieta jest traktowana jako bezrozumne, podległe facetowi stworzonko, stworzone do rodzenia dzieci.