Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kot w mieszkaniu w mieści

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie chcę kota ale nie wiem taki kot to chcę wolności a nie 4 ścian a jak go wypuszczę to nie wiadomo czy wróci

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
No, to by było takie kocie pół-życie, ale jakby nie wiedział co traci, to może nie byłoby mu tak źle.

Gość gość
kota na smyczy nie wyprowadzę ale muszę mieć kota a gdyby mu gps-a przypiąć i go szukać jak długo nie wraca

Gość gość
mam kota w mieszkaniu i jest totalnie happy.

Gość gość
musi mieć wolność, kocham koty za wolność wolności nigdy im nie odbiorę najwyżej trochę ograniczę

Gość gość
wpisz w wyszukiwarkę 'czy należy wypuszczać kota' to się dowiesz. streszczę - NIE WOLNO wypuszczać kota z domu, chyba, że mieszkasz na odludziu i nie obchodzi cię, że zabiją go dzikie zwierzęta. nie mówiąc o zwyrodnialcach - ostatnio znaleźli w mojej okolicy kota w worku. ucięte łapy i ogon, wykłute oczy, poprzypalany. rany powstały za życia kota.

Gość gość
Śmierć to czasami cena wolności! Stop więzieniu Kiciusiów ! Koty na płoty nie na kanapie w BETONOWYM GROBOWCU

Gość trykon
mój kot jest bardzo zadowolony w mieszkaniu, ma swoje drapaki, swoje zabawki i jest mu bardzo dobrze, poszukaj jakichs rzeczy, ktore pozwola mu sie "wyzyc" jak drapaki i bedzie git, mozna je kupic nawet przez internet na hurtowniazoologiczna.net.pl

Gość gość
Powinni miastowym zakazać trzymania zwierząt w bloku bo to katorga dla nich (dla zwierząt oczywiście). Taki np pies nigdy nie zazna prawdziwej wolności z biegania chociażby po podwórku itp. Niektórzy mądrzy inaczej trzymają nawet psy Husky w blokach - bez komentarza...:-/

Gość gość
Kot wcale nie musi wychodzić się szwendać, bo ktoś go będzie torturował i zabije. To ulubiona rozrywka zwyrodnialców z blokowisk. Do mojego poprzedniego kota strzelali z wiatrówki, a siedział na własnym, osiatkowanym balkonie. Nic mu się nie stało, ten idiota trafiał w ścianę.

Gość gość
Pies husky może mieszkać w bloku, ale mieć właściciela aktywnego, który mu zapewni kilka godzin wysiłku, biegania. W domach psy też nie są szczęśliwe przy budzie, w kojcu,ani nawet chodzące luzem na posesji jak nikt się z nimi nie bawi i nie wyprowadza na spacery.Psem trzeba się opiekować,gdziekolwiek jest,a nie puścić na podwórko i niech łazi.Potem taki szczeka i wyje z nudów,a sąsiedzi z domów obok są wściekli na tego głupiego właściciela i w końcu jakiś wkurzony otruje tego szczekacza

Gość gość
Na całym świecie ludzie mają psy i koty na blokach, a u nas taką wiochę z tego robią, aż wstyd

Gość maggie705
Każde zwierzę może być w mieszkaniu w bloku, jeżeli go nauczymy podstawowych manier. Warto pomyśleć o małym kotku, który dopiero nabiera różnych manier. Bo z starszymi kotkami to jest różnie. Dużo na temat kotów pisze na: http://www.krakvet.pl/artykuly/category/kot/ , zerknąć warto jak masz zamiar mieć kotka. Dowiesz się na pewno wielu ciekawych rzeczy.

Gość gość
wprawdzie koty udomowione żyją dwa razy dłużej od tych na wolności, ale czy człowiek ma prawo do robienia ze zdrowych zwierząt osobistych maskotek czy przytulanek - mocno dyskusyjne