Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fafik1989

Problem ze sprzętem

Polecane posty

Siemka wszystkim, chyba popełniłem gafona. Kupiłem ostatnio skuszony recenzjami w necie i zachwalaniem wyciskarkę wolnoobrotową philips avance HR1880 , problem jest z tym że chyba wyrzuciłem pieniądze w błoto... sprzęt miał super działać, nieprzerwanie przez 30 minut, natomiast już na głupiej marchewce czy jabłku zacina się na 5 minut, zapycha całe sito i jak już przemęcze cały proces stojąc nad tym 20 minut to wychodzi jakby mus zamiast soku, byłem z nia na gwarancji bo chryste to nowe urządzenie może wadliwe ale uwaga PODOBNO NIC Z NIM NIE JEST bo źle używam, to jak mam niby używać? kroje na maluśkie kawałki wszystko zgodnie z intrukcją cackałem się jak z jajkiem ale i tak zapycha, myślę że to kwestia modelu, myślicie że uwzględnią mi w ogóle zwrot jak używana? Czy ewentualnie walczyć o prawa konsumenta? Bo kupiłbym zupełnie inną przynajmniej działającą a nie stać mnie na kolejny tysiak wyrzucony....

Gość gość
to niech Ci pokaza jak uzywac

Gość gość
Justin Bieber ma polskie korzenie a Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

No nie? cwaniaczki jedne. A w cholere z tym jakoś udało mi się po wielkiem batalii i jeżdzeniem po całym mieście oddać ten szajs, teraz rozglądam się serio za czymś dobrym ale powoli się poddaje...

Zależy od tego ile chcesz wydać kasy, czy coś tańszego czy coś na wypasie z wyższej półki, obecnie jest taki wybór że każdy znajdzie coś dla siebie ;)

Chciałbym coś w podobnych ramach cenowych tak około tysiaka no max 1300 bo nie mogę przeznaczyć niestety teraz więcej a nawet powiem więcej trochę się boję kolejnego niewypału;/

za taką kaskę ostatnio widziałam fajną firmy chyba JuiceMe, poręczna kolorowa i ma dobre opinie ;)

Wygląda całkiem ok tylko pytanie czy równie dobrze działa... taki ma m niesamowity uraz...

jedynie co mogę podpowiedzieć to poczytanie opinii, poszperanie na stronie, ja zamawiam często np na puregreen i tam widziałam że są, bradzo ładnie opisane parametry, wejdź zobacz to że jedna marka nie poszła nie znaczy że wszystkie są nie warte zachodu ;)

Nie no rewelacja, tak zaglądnąłem, przejrzałem opinię i ta juiceme prezentuje się całkiem na poziomie, można z niej robić zupy, lody i sorbety, ciekawa sprawa. Ale jest jedno ale, nie wiem czy w tej cenie nie postawić bardziej na hurom tylko tańszy model, ale to jednak hurom

Wiesz , to już wybór należy do siebie, podałam Ci tańszą alternatywę, osobiście uważam że najlepszy jest hurom, to widać jednak po jakości samego działania no i wykonania, może w tej cenie jest jakiś model którym warto się zainteresować?

Z tego co się orientowałem to Hurom ha, droższy o niecałe 200 zł, i chyba to właśnie na niego postawię, wczoraj tak cały dzień myślałem i skłaniam się jednak ku niemu, upewniając się tylko opiniami ludzi np m. in Twoją ;)

spoko haha ;) No to słuchaj skoro możesz sobie na to pozwolić to więcej się nie zastanawiaj tylko zamawiaj, jeśli chodzi o puregreen to kurier szybko dostarcza no i pewniak że dostaniesz to co zamawiasz ;) Pozdraaawiam cię

Sprzęt zawitał z kurierem wczoraj, jestem po pierwszych próbkach i tu wielkaaa ulga, nie ma takiego hałasu i zacinania jak z philipsem, dzięki bogu, chyba wreszcie trafiłem na TEN model i firmę, szkoda że po takich przejściach ale głupi uczy się na błędach jak widać...wszystko działa dobrze i sprawnie, latwo się myje i obsługuje poprostu rewelacja. Dzięki za pomoc przy wyborze Alona ;) wielkie uściski dla ciebie ;)