Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odrzucił was ktoś kiedyś z powodu wyglądu?

Polecane posty

Gość gość

Albo czy wy kogoś odrzuciliscie z takiego powodu? Co wtedy czuliscie?

kiedyś jeden chłopak popatrzyła na mnie i powiedział że nie lubi chudych dziewczyn. nie obeszło mnie to, wcale bo to jemu się zdawało że na niego lecę.

Gość gość
Nie zawsze się o tym dowiemy gdy nas ktoś odrzucał :-) Zawsze odrzucałem kobiety z powodu wyglądu.

Gość gość
tak powiedziala ze mam paskudna twarz

Gość gość
A ja nie wiem co mam myśleć, niby słyszałam ze jestem ładna.. ale nie spełniam oczekiwań.. i zostałam tak odrzucona, a nie znaliśmy się dobrze to było na etapie randkowania, do tej pory jest mi smutno. A od byłego faceta się też nie raz nasluchalam że chciałby tak a taka dziewczynę ze niby jestem ładna, ale woli laski z ciemnymi włosami i oczami.. było mi przykro, nie czułam się atrakcyjna, nadal się nie czuje

Gość gość
po randce realnie a pisalismy na gadu-gadu powiedziala, ze to jakis zart i twierdzila ze potrzebna jest mi operacja plastyczna twarzy

Gość gość
Uuu to ostro u was było

Gość gość
Tak z powodu moich oczu mnie ktoś odrzucił

Gość gość
najlepsze jest w tym że nie wyglądałem tak źle a kręciłem realnie ze znacznie ladniejsza od niej i jej jakos przypadlem z twarzy więc mnie zaskoczyło taka rekacja.

Gość gość
Przecież to naturalne, wygląd to pierwszą rzecz ,która rzuca się w oczy,przyciąga, odpycha. Jednym się spodobamy,innym nie...i tyle.

Gość gość
Z powodu patologicznej rodziny i zachowania mego dziwnego z tego powodu. Przykre

Gość gość
nie mam żadnych defektów twarzy odstających uszów, nosa, zęby mam proste, nie jestem rudy, zadbana cera bez trądziku :D

Gość gość
gość dziś to jak to mozliwe ze dziewczynie z ocena 7 na 10 nie podobasz sie i jesteś odrażający a dla dziewczyny z 10 na 10 w każdym detalu idealnym przystojny? ja tego nie rozumiem

Gość gość
A co tu rozumieć? O gustach się nie dyskutuje

Gość gość
Cieszcie się, że nie sprostaliście wymaganiom ludzi, których tu opisujecie. Jak można komuś dać do zrozumienia, że wygląda nie tak jak chcemy. To bardzo źle świadczy o takiej osobie. Jasne - nie wszystkim musimy się podobać, nawet ludzie obiektywnie piękni nie podobają się wszystkim. Ale mówić o tym ? To jest okrutne, ktoś kto tak robi jest okrutny. Nigdy nie chciałabym spotykać się z kimś, kto jakiejś dziewczynie dał do zrozumienia, że nie jest w jego wizualnym typie.

Gość gość
A mnie jeden chłopak powiedział, że mam taki ptasi dziób i dlatego mu się nie podobam. Płakałam po tym cały dzień.

Gość gość
a to powiedziala typowa dziewczyna solara z zawodowki

Gość gość
Hahah ptasi dziób :D

Gość gość
Z powodu wyglądu chyba nie, ale generalnie spotkałam się z odrzuceniem.. Po jakims czasie znajomości np

Gość gość
generalnie to nikt mi nigdy nie powiedział w twarz ze jestem brzydka, a jak juz to pozytywne komentarze, wiec chyba jest dobrze...Ale nie zawsze tez ukada mi sie z facetami , czasami im sie np nudziłam po jakims czasie, albo cos, byli tez we mnie zakochani po uszy, roznie bywa

Gość gość
Tak tzn bez powiedzenia tego wprost ale mam silne przekonanie że z tego powodu, ale ja też to robie. Cóż, nie można się podobać wszystkim:P

Gość gość
Ale ci ludzie to tez musieli byc straszne prostaki bo jakby mi sie facet nie spodobał to bym mu nigdy nie powiedziała, ze jest brzydki, ewentualnie bym nie kontynuowała znajomości, ale powiedzieć tak komus prosto w twarz jak piszecie to dla mnie szok :O

Gość gość
Mi nie powiedziała ale tez dala do zrozumienia ze nie podobam się i myslisz ze to mniej boli?

Gość gość
gość dziś A co miała zrobić? Co ty robisz jak dziewczyna ci się nie podoba?

Gość gość
16:22- no napewno tak lepiej niż by Ci powiedziała, ze masz zrobic operację plastyczną czy coś... Ja bym zreszta nie dawała nic do zrozumienia tylko bym nie kontynuowała znajomosci, a jakby sie facet spytał dlaczego to był powiedziala czy napisała ,ze nie iskrzy czy cos takiego :P

Gość gość
Zreszta tak nawte bylo ,ze umowiłam sie przez neta z facetami ktorzy mnie sie nie spodobali ( a ja im tak) to nie mowiłam im wprost, z eto przez wyglad, ale dałam do zruzumienia, ze nie bardzo chce kontynuować znajomość tzn na pytanie czy sie spotkamy powiedzialam, ze moze kiedys bo niczego teraz nie szukam itd Moze tez ich to zabolało, no ale przeciez nie bede sie umawiała na sile z kims

Gość gość
Ja mam jedna wade przez którą pewnie nikomu się nie spodobam wiec nie mam po co żyć

Gość gość
ja odrzucalam.

Gość gość
Sæ ludzie którymi nie należy się przejmować

Gość gość
Dlatego nie polecam wam podrywać dziewczyn bo was potraktują jak gowno