Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poważne pytanie który market wg was jest najlepszy jesli chodzi o jakośc ??

Polecane posty

Gość gość

który market jest wg was najlepszy pod względem jakosci produktow??gdzie najchetniej kupujecie i gdzie was jeszcze nie zawiodło jedzenie??

Gość gość
biedronka

Gość gość
zartujesz??w biedronce są same gorszej jakosci rzeczy niz gdzie indziej..tam jest sam syf tani i chemia.

Gość gość
Auchan,Kaufland

Gość gość
w piotr i paweł, alma jest taki sam syf, tyle że ładniejszy wystrój, a syf importowany z hiszpanii, włoch itp.

Gość gość
Delikatesy centrum są fajne i dosc duzy wybór, dobre pieczywo... Lubie też leclerc i kaufland

Gość gość
16:32- w Almie jest wiele produktów wyższej jakosci,ktorych nie znajdziesz w innych sklepach np lepsze czekolady, takie "prawdziwe" ,duzy wybór dobrych alkoholi, sery i szynki też niezłe Tyle, ze jest drogo, to fakt... te zwykle produkty dostępne powszechnie lepiej kupować w zwyklych sklepach, ja do Almy chodze raz na jakis czas

Gość gość
ja lubię kupować w Lidlu, ale warzywa i owoce staram się na rynku od lokalnych sprzedawcow

Gość gość
Jeśli chodzi o jakość produktów czyli patrząc na produkty spod marek konkretnych marketów a nie na rzeczy które są we wszystkich sklepach to najbardziej odpowiada mi lidl.

Gość gość
Albo co ostatnio kupiłam w Almie... originalny włoski makaron,nie ma takiego w normalnych sklepach. Ale zawsze jak tam chodze to place dość sporo wiec to nie jest sklep dobry na codzienne zakupy, no chyba, ze komus cena wisi ;) Co do biedronki to nie jest zła, tez czasem chodze, choc pieczywo maja fatalne, ale kilka produktów jest dobrych i tanich

Gość gość
Ja jakoś za lidlem nie przepadam, dlaczego to ciezko mi powiedziec, ale tam nie chodzę

Gość gość
W pip kaufland i lidlu

Gość gość
Lidl i delikatesy centrum