Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy byłyście podrywane gdy miałyście ZERO makijażu i sportowy strój?

Polecane posty

Gość gość

zero makijażu czyli zero, ani kapki tuszu do rzęs, nic. ja w życiu nie widze takich przypadków, ale kafeteria pewnie mnie nie zawiedzie :D

Gość gość
i podajcie w jakim wieku to było jeśli było, bo wiadomo, że 17 latka ma większe szanse na taką sytuację niz np 30 latka. Niby faceci tak nie lubią jak sie ich "oszukuje" makijażem a podchodzą w 99% przypadków do kobiet z makijażem.

Gość gość
piszcie nie/tak

Gość gość
Zadziwię Cię bo czasami w najmniej spodziewanym dla mnie momencie kiedy się nie umaluję i nie wnikam w to jak wyglądam jestem podrywana autentycznie, aż się zastanawiam o co chodzi bo mam na sobie najgorsze ciuchy niespecjalnie wybierane ani też fryzura nie bardzo, zero makijażu no ale ja niespecjalnie się rożnię gdy mam makijaż takie mam rysy twarzy że nie ma co zmieniać, czasami makijaż ścieram bo zamiast polepszyć to pogarsza:) Na facebooku mam zdjęcie bez makijażu i to takie z bliska:) Kończę w tym roku 33 lata nie mam zmarszczek, mam twarz nastolatki, a nawet lepsza bo bez syfów:) zdarzyło się nie raz gdy byłam z koleżanka starszą o 6 lat że pytano się jej czy jestem jej córką :) A ona tez źle nie wygląda hahaha

Gość gość
ja się w ogóle nie maluję ale z natury ładna jestem twarz się niszczy przez makijaż widzę to po znajomej kiedyś miała taki ładny naturalny kolor ust potem je malowała zwykłą pomadką ale kiedy raz nie miał to zauważyłam że zbladły

Gość gość
kocham kafeterię, wypowiadaja sie same wyjątki od reguły, idelane wiecznie piekne i młode choc w realu ja takich kobiet nei widzę WCALE. To jest ciekawa właściwość for internetowych ,że pisza tylko osboy, które chcą sie pochwalić choć są w statystyce jakimś promilem przypadków.

Gość gość
kocham kafeterię, wypowiadaja sie same wyjątki od reguły, idelane wiecznie piekne i młode choc w realu ja takich kobiet nei widzę WCALE. To jest ciekawa właściwość for internetowych ,że pisza tylko osboy, które chcą sie pochwalić choć są w statystyce jakimś promilem przypadków. xx mnie bys też nie zauważyła w realu bo byś myślała ze nie mam 33 lata:P Więc żadnym wyjątkiem bym nie była:) A ja myslę, że nie ma sensu oszukiwac na kafeterii gdzie się jest anonimowym, bo po co siebie przecież nie oszukam:) Co mi z tego ze napisze że wyglądam młodo a nie wyglądam przecież mnie to nie odmłodzi, więc skoro pisze że tak jest to znaczy, że to prawda:)

Gość gość
Bejbe, jak masz 33 lat i jakims cudem! lub za pomoca skalpela nie masz zmarszczek, to i tak w zyciu nie wygladasz jak nastolatka, bo po 30 juz ma sie kobiece rysy twarzy a nie nastoletnie. Nie masz sie co burzyc.

Gość przerost tresci nad forma
bo po co siebie przecież nie oszukam>>>>włąśnie chodzi o to że ty się sama oszukujesz bo nikt czytający i tak w to nie wierzy.

Gość gość
podrywana nie bylam,ale za to dowiadywalam sie,ze jestem śliczna :D i od kobiet i od facetów zeby nie bylo ja uwazam ze jestem przecietna ale moge sie podobac

Gość gość
Ja poznałam swojego męża jak wracałam z codziennego joggingu, byłam wtedy nieumalowana, oprócz tego miałam wszystkie inne "atrakcje" jak po takim treningu.... Miałam 25 lat. Teraz mam 37. Dwoje dzieci, nadal biegam, ale już nikt nie zwraca na mnie uwagi :D:D

Gość gość
up

Gość gość
ooooop

Gość gość
kobiety w dresach mało interesujące, ale te uprawiające sport bardzo sa seksi.

Gość gość
Ja zawsze wychodzę w makijażu, ale nieraz myslałam, ze wygladam okropnie, byłam ubrana byle jak tzn w jakies portowe ciuchy i mnie podrywali czy zaczepiali