Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znalezc kobiete ktora poleci na kase, jak taka rozpoznac?

Polecane posty

Gość gość

od razu zaznaczam, iz nie chce sponsoringu wolalbym taka kobiete, ktora bedzie leciec na moja kase ale udawac ze mnie kocha

W Wólce Kosowskiej znajdź se Wietnamkę lub Chinkę - jeżeli masz kasę to będzie ci wierna i posłuszna jak pies.

Gość gość
napisz anons do gazety albo gdzieś na jakieś forum dla singli opisz siebie napisz że szukasz żony podaj ile zarabiasz i już kobitki czasem lecą na kasę ale to nie znaczy że się w tobie nie zakocha

Gość gość
Do 19:02 Czasem może sie okazać że ta z Wólki Kosowskiej zarabia więcej od niego :-0

No jak kręci interes na lewo to na pewno :D Ogólnie większośc Azjatów jest w Polsce nielegalnie i np. Wietnamczycy zajmują się szmuglowaniem podrabianych ubrań czy uprawą marihuany.

Gość gość
Lepiej jak ściągnie sobie z Tajlandii czy Ukrainy.Ogólnie rzecz biorąc w Polsce mając kasę nie ma problemu z poznaniem tego typu kobiety :-)

Gość gość
w tym wlasnie sęk, ze gdybys mial prawdziwa kase, to wiele kobiet same by cie znalazlo :P

Gość gość
Do Kabaretu idź w sobotę w Łodzi.Tam pełno takich.

Gość gość
niby skad te kobiety maja wiedziec iz mam kase? jezdze VW polo :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Chcesz to dam Tobie namiary:-D

Gość gość
gość dziś niby skad te kobiety maja wiedziec iz mam kase? jezdze VW polo usmiech.gif ====czyli go/wno masz a nie kase :D :D :D

Gość gość
hehehe wlasciciel ikei jezdzil starym volwo

Gość gość
Musisz mieć fajne auto, drogie ciuchy i drogie gadżety to się same znajdą. Jeżdżąc starym gratem nie masz szans na taką co leci na kase:D

Gość gość
no ale taka co leci na kase nie jest w stanie pojac ze ja wole srednie ciuchy dla siebie, ale jej moglbym kupowac drogie ciuchy i torebki?

Gość gość
No to mówisz o sponsoringu, którego twierdzisz że nie chcesz:P Taka co leci na kasę ale nie na sponsoring to chce żebyś ją woził drogim autem, zapraszał do swojego luksusowego mieszkania, i wyglądał tak bogato żeby jej znajomym oczy z orbit wyłaziły:D

Gość gość
dzieki za wyjasnienie mi tej roznicy :)

Gość gość
i tak szybko zalapales oco chodzi ?

Gość gość
masz jeszcze jakies wazne pytania ?

Gość gość
hej nie mam pytan, no tak, zalapalem, bo napisalas to dosc prosto oczywiscie nie do konca sie z tym zgadzam uwazam iz mezczyzna moze zarabiac w przedziale 5-10 tys netto, jezdzic VW Polo ale byc w stanie naprawde dac duzo kobiecie, w formie nie tylko uczuc ale tez prezentow ale to ciekawe ze ona wtedy albo wybiera sponsoring albo oczekuje zeby on mial luksusowy apartament i auto malo jest mezczyzn single po 30stce ktorzy maja super fure i wlasny luksusowy apartament

Gość gość
zarabiasz 5-10 tys i myślisz że jakaś laska poleci na te drobniaki? nie bądź smieszny, pewnie jeszcze jesteś starym impotentem z pryszczami i tłuściochem z kurduplawym wzrostem

Gość gość
kuźwa, jakoś tak od początku czułem, że koleś zarabia jakieś 6 tysięcy i wydaje mu się, że jest zamożny :D :D gdyby naprawdę miał kasę, to już dawno dziunie by się koło niego same kręciły i nie zadawałby głupich pytań na kafe chłopie jesteś dopiero na granicy klasy średniej niższej, więc z czym do ludzi???

Gość gość
klasy sredniej nizszej? haha przeciez w Polsce srednia krajowa to 2300 netto majac 2.5 raza tyle jestes naprawde ponadprzecietnie sytuowany !

Gość gość
srany nie sytuowany. Liczy się co za to możesz nabyć. A że ceny mamy takie same jak na zachodzie, to... policz sobie sam. Bo tam nawet do klasy średniej się nie łapiesz. I to w jakiej klasie społecznej jesteś nie ma wiele wspólnego ze średnią dochodów danego kraju matołku

Gość gość
no w Polsce klasa srednia to zakupy w Media Markcie, mieszkanie na strzezonym osiedlu i sushi raz na 2 tygodnie i raz w roku wakacje all inclusive i wyjscie do filharmonni czasem albo na koncert i zakup biletow w dobrym rzedzie taka prawda kolego duzo osob nie stac na takie rzeczy, bo Polska to biedny kraj