Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pancerny baron

Mam 32 lata i nie miałem dziewczyny i co teraz

Polecane posty

Gość pancerny baron

jestem niesmiały a one wymagaja modeli lub forsiastych

Gość gość
chłopa byś se znalazł

Gość gość
nie masz bo jestes niesmialy, kobiety nie leca na wyglad..wystarczy ze bedziesz bardzo odwazny i sie nie bał zagadac do kobiet...i zrob to jak naszybciej bo bedziesz walil konia do konca zycia! pozniej mi podziekujesz ;) pzdr od kobiety, która wie co pisze ;)

Gość gość
Gratulacje, tak trzymaj! Nie potrzebujesz kobiety. Graj w Fifę i NFS, czytaj książki, oglądaj filmy, bogać się i żyj dla siebie.

Gość gość
zapisz sie do pisu albo innej :)

Gość gość
idź do burdelu bedziesz miał to samo co z dziewczyną tylko taniej cię to wyniesie

Gość gość
Nie prawda ze kobiety szukaja playboyow. To taki stereotyp. Jest niewiele takich kobiet. Tylko czasem trzeba wykazac sie odrobina inicjatywy. Facetom sie wydaje ze kobieta sama powinna sie domyslic ze ktos sie nia interesuje, zrobic pierwszy krok i zaprosic faceta na randke. Ogarnijcie sie.

Gość Ida84
Poćwicz swoją pewność siebie (może jakieś kursy, grupy wsparcia?), wychodź do ludzi i pielęgnuj swoje pasje. Jeśli kobieta szuka miłości to ani wygląd, ani wykształcenie ani zasobność portfela się nie liczy. Ważna jest samodzielność (tzn. np posiadanie pracy), posiadanie pasji, poczucie humoru itp. Dobrym pomysłem na poznanie kobiet jest...wychodzenie z domu ;) mogą to być imprezy, spotkania czy warsztaty dotyczące Twoich zainteresować lub wyjścia do pubu, kawiarni itp. Spotkałam w knajpie kiedyś faceta, który mi się bardzo spodobał, ale on nie wykonał żadnego kroku mimo że widziałam że też mu się spodobałam. To ja do niego podeszłam i zagadałam, na początku rozmowa się nie kleiła i widać było że się denerwuje, ale i tak wydał się interesujący i w ciekawy sposób rozmawiał. Potem się okazało, że też nigdy nie miał dziewczyny i jest bardzo nie śmiały. Nie przedłużając...facet okazał się wspaniały,opiekuńczy, interesujący, zabawny i świetny w łóżku. A od czasu poznania nie odstępujemy się na krok i wiele razem przeżyliśmy. Podsumowując nieśmiali też poznają kobiety i je w sobie rozkochują- najważniejsze to być ciekawym człowiekiem, a więc zadbać o swoje zainteresowania, mieć coś ciekawego do powiedzenia itp. Bo nie jest sztuką poznać kobietę, ale ją przy sobie zatrzymać. I pamiętaj wychodź do ludzi. I przeczytaj książkę Zimbardo Gdzie Ci mężczyźni. Pozdrawiam!

Gość gość
Wiesz co Autorze? Jest tyle samo nieśmiałych kobiet co nieśmiałych facetów...i jak my mamy się poznać, kiedy boimy się zrobić ten pierwszy krok? :)