Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co ile rozjaśniać włosy na całości?

Polecane posty

Gość gość

Po raz pierwszy rozjaśniałam włosy na całości w styczniu zeszłego roku. Za równy miesiąc po raz drugi całość, żeby wyrównać kolorek, bo niestety przy pierwszym rozjaśnianiu nie wyszedł idealny. Użyłam farby Loreal extreme platinum. Właśnie za drugim razem uzyskałam piękny, prawie platynowy kolorek. Od tamtego czasu, czyli lutego rozjaśniałam jedynie odrost, bo włosy były w tragicznym stanie. Dziś już udało mi się je w miarę zregenerować, ale niestety kolor zżółknął, stracił platynowy "błysk". Wszelkiego rodzaju fioletowe odżywki/szampony/domowej roboty płukanki nie dały rady. Znajoma doradziła mi, abym w końcu zdecydowała się na "rozjaśnienie całości, bo już najwyższy czas" - boję się tego kroku, bo włosy znów nie byłyby w najlepszej kondycji... Najbardziej boję się chyba utraty włosów z długości :( Boję się sięgać po coś innego, ale delikatniejszego, jak farby, bo nie wiadomo, czy tak idealnie trafiłabym z kolorem. Zdecydować się więc na rozjaśnienie całości? Co ile mniej więcej powinno się to robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować