Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie ja wtedy popełniłem błąd? Spotkanie, randka

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu byłem z nowopoznaną dziewczyną na spotkaniu. Byliśmy na kawie w kawiarence, było sympatycznie rozmowa się kleiła, zwierzyliśmy się sobie. W sumie przegadaliśmy ze sobą aż 6 godzin (tyle mniej więcej wynosiło sptkanie). Gdy ją odprowadziłem do domu zaproponowałem buziaka, ona na to "ok ale tylko w policzek", no i był w policzek, bo na nic więcej nie liczyłem. Odrzekła abym się do niej odezwał i tak się jeszcze pięknie patrzyła na mnie. Trochę potem do niej pisałem, w końcu zadzwoniłem i tu jakoś średnio rozmowa przebiegała. Próbowałem potem z nia umówić się na kolejne spotkanie, odmówiła - ok, pewnie nie miała czasu. Ale sytuacja powtarzała się kilka razy, więc zrozumiałem, że mnie spławia. Dałem sobie spokój i nigdy do niej już nie napisałem... ona też się nie odezwała. Kilka razy ją widziałem na ulicy, raz była z ojcem to tylko zerknęła chwilę na mnie i nic nie powiedziała, innym razem udawała,nże mnie nie widzi i poszła w swoja stronę. Pytanie na szybko, co ja spyerdoliłem?

"Pytanie na szybko, co ja spyerdoliłem? zaproponowałem buziaka, ona na to "ok ale tylko w policzek" " czujesz to? :classic_cool: ale poza tym to pewnie chemii nie było

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
@Pani Czkawka Też bym z tą chemią tak sądził gdyby nie to, że to ona zasugerowała spotkanie, poprosiła abym się jeszcze do niej odezwał i ogólnie bardzo miło nam się rozmawiało (no dobra może tego nie bierzmy pod uwagę). Gdzieś musi być moja wina, zawsze coś spyerdolę :D

Gość gość
jw

Gość gość
Bo się pytasz baby jak c**a, zrób, nie pytaj.

No dokładnie, bad boy się nie pyerdoli tylko całuje w łóżku byś spytał: - mogę włożyć? a ona : - tak ale tylko na 2 cm i na 10 sekund Ty: - ok, robi się :D :D pewnie taki scenariusz się w jej glowie wyświetlił :)

Gość gość
Czyli wszystko przez to pytanie? Serio? Nosz kurrrrr! A yebać to, i tal to stara sprawa :D Chciałem tylko wiedzieć

różnie chłopie bywa, jednej dziewczynie się spodoba takie pytanie, uzna za taktowne, a innej się nie spodoba.

Gość gość
I weź tu podejmij dobrą decyzję :/ Nie ma jakiejś uniwersalnej zasady w takiej sytuacji? :D

Gość gość
jw

Gość gość
Tez mysle, ze ogolnie cos jej nie pasowało. Na przyszlosc - jak nie czujesz, ze mozesz dac tego buziaka to nie pytaj idiotycznie i nie dawaj :P poczekaj az uznasz, ze to jest czas i wtedy daj bez pytania. Ewentualnie jakos zabawnie to powiedz "teraz chyba jest czas gdzie na filmach nastepuje niezreczna cusza" itp

Gość gość
up Ok, dzięki za fajną radę. Pozdro :)