Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cameron chce sie pozbyć z UK polskich pasożytów.

Polecane posty

Gość gość

Polaczki jak szarańcza tam siedzą. Angolę ich oczerniaja, opluwają, wyzywają, a te antypolskie skurfysyny dalej tam gniją i jeszcze piszą, ze sa tam mile widziani oraz, ze przyczyniają sie do rozwoju UK. Pytam sie. Skoro tak bardzo jesteście tam potrzebni, to dlaczego Brytyjczycy chcą was sie pozbyć ze swojego kraju? Wy skurfiale, bezwartościowe kundle, bez honoru i zasad.

Gość gość
Chca sie pozbyc takich nierobow i alkonow jak ty. Dlatego myslisz ze chca sie pozbyc wszystkich :D

Gość gość
Hehe jeszcze dodam ze predzej polaczki sami siebie opluja i oczernia niz zrobia to moi znajomi brytyjczycy. Spoufal sie z takimi polaczkami za granica a sie przekonasz, najlepiej unikac. Nigdy w PLu nie mialem takich dobrych znajomych jak mam tu. Zawsze mozna na nich liczyc a nie, jak na polaczkow tylko i wylacznie jak sami czegos potrzebuja, to wtedy sa najlepszymi przyjaciolmi na swiecie a wychodzi szydlo z worka jak sami maja w czyms pomoc...... qrwy nedzne.

Gość gość
Nie *polskich* pasozytow tylko wszystkich pasozytow. Wsrod nich znajduja sie rowniez Polacy. Ale nie mowimy tu o osobach takich jak ja -- praca intelektualna, suzi zarabiam to i duzo podatkow place :-)

Gość gość
Ja mieszkam w Szkocji, i mąż i ja mamy dobre i dobrze płatne prace, pracujemy dla Szkotów/Anglików i jakoś nie spotykam się z wrogością. Jeśli ktoś przejawia wrogość/nienawiść, to takie proste istoty jak Ty, nieskomplikowane bezmózgie jamochłony. aha i nie myśl sobie, że UK wyjdzie z unii, to bardzo mało prawdopodobne, a jeśli nawet - to proces ten trwa 2 lata lub dłużej, ale nie, Ty pewnie sądzisz że to będzie tak, że w ciągu kilku dni po wynikach referendum przyjdą Brytyjczycy z karabinami i wygnają Polaków pod ostrzałem :P

Gość gość
Jak odbiorą benefity samotnych matkom to w ryanair'ze bedą jeszcze większe kolejki mamusiek z wózkami :D

Gość gość
Samotne mamusie z swoimi czarnymi maluchami wroca do polandeszu

Gość gość
I tak bez uchodźców polska zrobi sie czarna bo mamusie Polki wroca ze stadem murzynkow do Polski

Gość gość
Na 6 nieletnich murzynkow dostanie sie w polsce 3tysiace zl. Zyc nie umierac

Gość gość
czy naprawdę jesteście tak tępi że nie wiecie że on nie zabierze tym co już dostają! tylko nie da tym co mają zamiar przyjechać!!!

Gość gość
Cameron nie bedzie rządził wiecznie. Poza tym jak wyjdą... chyba poczekam na to z moim powrotem do Anglii. :) kraj sie wyludni i będzie tam znowu wspaniale. :)

Gość gość
NIE WYJDA

Gość gość
Też uważam, że nie wyjdą z Unii. to byłaby dla UK niemalże katastrofa gospodarcza i ci mądrzejsi o tym wiedzą. Ci mniej rozgarnięci widzą tylko to, że imigranci dostają benefity na dzieci (z podatków, które też przecież płacą). ale uważam, że powinni też poobcinać co nieco benefity tym, którzy już je dostają. np. jak oboje rodzice pracują tylko np po 20-25 godzin, to sorry, zabrać im połowę dodatków żeby choć jedno z nich ruszyło dupsko do roboty na 35-40 godzin tygodniowo!! żeby nie było - mam dziecko. pracuję. mąż też. od roku nie mamy zadnych dodatków bo nasze dochody przekroczyły granicę. i bardzo dobrze, cieszy nas to. w sumie to nawet trochę mi wstyd, że przez 6 lat wcześniej pobierałam child tax credit a przed 2 lata housing benefit. no ale od roku już nic bo dobrze teraz zarabiamy. ludzie bierzcie swój los w swoje ręce a nie tylko prace za poniżej 7.50 i pól etatu! !!

Gość gość
ale uważam, że powinni też poobcinać co nieco benefity tym, którzy już je dostają. np. jak oboje rodzice pracują tylko np po 20-25 godzin, to sorry, zabrać im połowę dodatków żeby choć jedno z nich ruszyło dupsko do roboty na 35-40 godzin tygodniowo!! żeby nie było - mam dziecko. pracuję. mąż też. od roku nie mamy zadnych dodatków bo nasze dochody przekroczyły granicę. i bardzo dobrze, cieszy nas to. w sumie to nawet trochę mi wstyd, że przez 6 lat wcześniej pobierałam child tax credit a przed 2 lata housing benefit. no ale od roku już nic bo dobrze teraz zarabiamy. xxx uwielbiam polską mentalność! jak chapałaś benefity to nie byłaś za ich obcięciem - a jak już ci się nie należą to obcinać innym, tak?

Gość gość
Ile wynoszą te benefity ze tak każdy to chce:o 80f miesiecznie to tak dużo?

Gość gość
Lepiej zyc w uk zarabiając 1,5 czy w Polsce zarabiając 5k?

Gość gość
gość dziś Ile wynoszą te benefity ze tak każdy to chcepechowiec.gif 80f miesiecznie to tak dużo? xxx jakie 80 funtów??? znam ludzi którzy samego housing benefit mają prawie 500 f miesięcznie!!! nie liczę innych dodatków!

Gość gość
do 17:12 rany, poważnie?? to ile oni zarabiają, po 300 na miesiąc czy co? czy mają po 3-4 dzieci? :O masakra. wstyd mi za takich. sama owszem miałam hb przez 4 lata ale nigdy takie kwoty, zależnie od dochodów itp wahało się nam między 100 a 200/mies. do tego chb ale to ma każdy te 82 funty/mies a chtc mielismy jakoś 200 też... a oboje pracowaliśmy 20 h (ja) i 40 (mąż) a dziecko było 2 dni w prywatnym przedszkolu ktore sporo ksoztowało. i tylko dlatego chyba tyle dostwalismy. odkąd dziecko jest w szkole a afterschool klub potrzebuje tylko 3x tygodniowo, a to jest taniej znacznie niż przedszkole, to hb nie mamy a chtc mamy jakoś 120/mies.

Gość gość
wstyd ci za takich??? a za siebie ci nie wstyd, bo brałaś trochę mniej tak?

Gość gość
Oj tam to naturalne ze jak bylo to korzystali, teraz nie będzie to nie będą korzystali

Gość gość
Wspaniale, cudownie, pozbyc sie nierobow, oby tak dalej ale z Unii mogliby tez wyjsc, ale chyba nie wyjda. Cameron juz zaczal namawiac do "niewychodzenia" :(

Gość gość
Powinien uciąć benefiry wszystkim nierobom. A matki polki jak chcą się nachapac niech wracają do pl i żerują na tepym polskim rządzie. Dostaniecie po 500 to i tak powinniście być zadowoleni. Nie dla wszystkich naciagaczy i dzieciorobow. Czekam aż w końcu się za was wezmą.