Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ślicznapsotka

sprzatnie hehe;;;

Polecane posty

Cześć:) są ferie i postanowiłam, że jeden tydzień poświęcę na odpoczynke i relaks, a drugi na sprzątanie i naukę! Właśnie minął pierwszy tydzień i trzeba zabrać się do pracy. Chciałabym, aby dom lśnił czystościa tylko kompletnie nie wiem od czego zacząć i jak sprzatać efektywnie, a później dbać o ten mój porządek. Jeśli macie dobre, rady i sprawdzone metody albo po prostu chcecie mi pomóc napiszcie!

Gość gość
zacznij od prania majtek,te z za wyrka tez wyciag,potem zsikaną posciel wypierz ,nastepnie żygi z za wersalki wykrusz i poodkuzaj,okuzach niezapomnij i bedzie ok:-D :-P

gość super! nie rozumiem dlaczego musisz się wyżywać na ludziach! współczuję ci samotność musi być straszna

Gość gość
Nic neptyk :)

W pierwszy dzień zacznij od mycia okien w każdym pomieszczeniu i wypraniu firanek i sprzątania w szafkach i czas na naukę. x W drugi dzień zacznij od prania dywanów i odkurzania, wstawieniu do prania brudnych ubrań, wywieszeniu i czas na naukę. x W trzeci dzień wytrzyj kurz w każdym pomieszczeniu i poukładaj wszystko dokładnie na pułkach i czas na naukę. x W Czwarty dzień Umyj podłogi w każdym pomieszczeniu i czas na naukę. x W Piątek wyprasuj każde swoje ubranie i powieś w szafkach i czas na naukę. x W Sobotę pomaluj paznokcie, brwi i regulacja brwi, nałóż sobie papiloty na wieczór i czas na naukę. x W Niedzielę wystrój się w wyprasowaną koszulę, spódnicę i rajstopy idź do Kościoła, obejrzyj film familijny z rodziną i zjedz obiad i czas na naukę :classic_cool: