Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem strasznie zazdrosna o urode innych kobiet

Polecane posty

Gość gość

mam za zle, ze wiele z nich jest ladne z natury i maja przez to latwiejsze zycie, faceci sa dla nich milisi a ja cale zycie walcze o ladna cere, budzi to we mnie straszna frustracje, mam ochote zabijac, zeby wykrzyczec caly swo j bol jak nie zwariowac? to silniejsze ode mnie niestety

Gość gość
upup

Gość gość
milisi sa jetsem tego zywym dowodem z moimi kolezankami rozmawiaja pokazuja im rozne filmiki itp.a na mnie nawet nie spojrza

Gość gość
Ze mna niby rozmawiaja koledzy na studiach, czy nawet podrywaja faceci na ulicy, a nie czuje sie jakas piekna

Gość gość
Ale w sumie dobrze wiedziec, ze jak koledzy chca ze mna rozmawiac i sa dla mnie mili to jestem ladna..Bo czesto sie taka nie czuje

Gość gość
Mam tak samo. Czuję się strasznie brzydka, choć podobno jestem nawet ładna. Ale chodzi o to, że brzydzę się sobą i nienawidzę wszystkich ładnych kobiet. Tak już mam i tego nie zmienię. Zżera mnie od środka zazdrość. Wiem, że to złe ale nie umiem się tego wyzbyć. Ja po prostu chciałabym być ładna i mieć biust :(

Gość gość
up , jak sobie radzic z ta zawiscia i poczuciem niesprawiedliwosci?

Gość gość
zawisc to bardzo zla cecha, lepiej skup sie na sobie

Gość mal ina
ja jestem brzydka ale zazdrość mnie nie zżera :P nie wiem czemu, ale nie czuje zazdrości pod tym względem, może dlatego że ja nie lubie być dostrzegana, lubie być niewidzialna itp i to może dlatego nie przeszkadza mi swoja brzydota i nie czuje zazdrości, mam koleżanki zarówno ładne jak i przeciętne i z nimi i z nimi miło mi sie rozmawia :) a na złośliwe komentarze niereaguje, nauczylam sie je ignorować ;)

Gość gość
up

Gość gość
To prawda, że ładne maja o wiele, wiele łatwiej i jeszcze nawet sobie z tego nie zdaja sprawy tylko przypisują to swojemu cudownemu charakterowi :D :D Zawsze sie z tego śmieję. Ale czy należy zazdrościć? Nie sądzę, bo jako niezbyt ładna jeśli odniesiesz sukces w miłości i w zyciu to znaczy, że rzeczywiscie na to zapracowałaś. Bycie w centrum uwagi nie jest fajne, ciągle ktoś sie na ciebie gapi, natręci czegos ciągle chcą. Jesteś taką lalką do patrzenia nawet jak tego nie chcesz.

Gość gość
gość dziś mam za zle, ze wiele z nich jest ladne z natury i maja przez to latwiejsze zycie, faceci sa dla nich milisi a ja cale zycie walcze o ladna cere, budzi to we mnie straszna frustracje, mam ochote zabijac, zeby wykrzyczec caly swo j bol jak nie zwariowac? to silniejsze ode mnie niestety x I powiedz,jestes dla nich tez pewnie wredna?Roznosisz plotki,robisz przykre docinki pod ich adresem itd ?

Gość gość
gość dziś nie. nie robie zadnej z tych rzeczy. to nie w moim stylu . jedyne na co mma ochote. to zerwac ze wszystkimi konweansami i przywalic im w twarz i wykrzyczec calemy swiatu ze to takie niesprawiedliwe. ale to wtedy gdy jestem w domu i sie nakrecam. jak sie z nimi spotkam to mi to przechodzi wiem ze nie moglabym ich uderzyc. jestem rozgoryczona psychopatka, ktora dusi to wszystko w sobie.

Gość gość
gość dziś ja to lubie, lubie zwracac na siebie tego typu uwage. te pelne napalenia namietnosci spojrzenia facetow. spelnialabym sie w tym .... okropnie im tego zazdroszcze. chcialabym miec poczucie ze moge miec kazdego.

Gość gość
up

Gość gość
To popracuj nad soba , ja wyglądam lepiej niz kiedys ale musiałam w to włożyć wysiłek,schudnąć ,ćwiczyć regularnie itd

Gość gość
Bo generalnie ludzie myślą że uroda nie kosztuje nic wysilku a jednak często kosztuje wysiłku i pieniedzy

Mi milion razy gadali ze ladna jestem itp lub rozne teksty ktore jednak mnie nie jaraja ups, i mimo tego ze gadaja jaka to ja piekna jestem sie za taka nie uwazam bo mam glupie kompleksy porownuje sie do innych a potem narzekam jak glupia to chore..

Gość gość
Nawet bardzo ładna nie moze mieć każdego.

Gość gość
16:30- a tam nie prawda, ja podobno jestem ładna bo i mam powodzenie, a przewaznie faceci chcieli mnie tylko w*****ać

Gość gość
Jak jest sie ładną to owszem do seksu można mieć wielu chętnych, ale do związku już niekoniecznie, tzn uwierzcie, ze nie każdy facet chce zwiazku i zobowiazan nawet jak bardzo mu sie podobasz fizycznie, na mnie owszem faceci zwracaja uwage, ale w milosci szczescia nie mam

Gość gość
zadbana to ja jestem ale pewnych rzeczy bsie nie przeskoczy

Gość gość
UP

Gość gość
Ja Cię rozumiem, bo atrakcyjny wygląd to pod wieloma względami wręcz coś w rodzaju klucza do szczęścia - i proszę mi nie pier/do/lić farmazonów, że piękne też moga być nieszczęśliwe. Tak, mogą być, ale dużo większe prawdopodobieństwo, że zrypane życie będzie miała brzydka, wręcz tutaj ciężko takiej wyszarpać cokolwiek, bo społeczeństwo ma ją za g. bo nie spełniać swojej podstawowej "roli" pt. bycie sexy dziunią, którą każdy chce wyr/u/chać. Nawet jeżeli piękne są traktowane jako te worki na sper/mę (a to może wynikać z głupoty obracania się wśród patoli), to i tak generalnie mają 100 razy lepsze życie od typowej nieatrakcyjnej kobiety.

Gość gość
Żeby być piekną i nieszczęśliwą to trzeba mieć talent do psucia sobie zycia.

Gość gość
18:00- no moze i tak, ale mowię Ci ,ze wielu facetow to chce tylko seksu

Gość gość
Co to ma do rzeczy, że wielu facetów chce tylko sexu? Ja jestem taka średnia na jeża, powiedzmy, że te 5/10 można mi dać (może więcej jeżeli dla kogoś liczy się głównie ładna buzia) i też doświadczyłam tego że większość facetów chce tylko seksu. Może właśnie jakbym miała lepsze ciało, doświadczyłabym tego, że potrafią przynajmniej udawać miłość, bo dla mnie to nie warto udawać. Ponadto rzadko kiedy doświadczyłam nadskakiwania i podziwu, a piękne mają to na każdym kroku.

Nie ma nie wiadomo jak brzydkich dziewczyn.. Kazda z nas jest inna, inna ma urode itp mysle ze wystarczy jakos ze soba powalczyc cos nowego zrobic ze soba podkreslic.. :D laski i z malymi cyckami moga byc atrakcyjne i seksowne .

Gość gość
Może wypowiedzą sie tu jakieś piękne czy doswiadczaja podziwu i królewskiego traktowania. Bo widze tu często kobiety, które opisują sie jako cudy natury, niech teraz zabiorą głos :DD

Gość gość
Dziewczynko co zazdroscisz urody Ty jesteś jakaś niepoważna i mało wiesz jak jest naprawdę i czy w życiu kobiecie urodziwej jest łatwiej zwykle otaczają ja takie podłe i wredne baby jak Ty ktore zrobią wszystko aby uprzykrzydź życie ladniejszej koleżance .