Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Calowalam i pieściłam sie z chlopakiem. Jestem dziewicą, nie doszło do stosunku, ale ja byłam na nim i mu stał. Zachowywałam się jak przy stosunku- naciskalam tam ze jego członek uciskał mnie w pochwe co sprawiało mi nieznaną przyjemność i podniecenie. Czułam coś takiego, jak nigdy wcześniej. Było mi przyjemnie. Oboje byliśmy w bieliźnie. Tego samego dnia bolał mnie brzuch i dostałam okresu w 28 dniu cyklu (zazwyczaj mam ok 30-32). Błona dziewicza oczywiście nie została przerwana. Okres mam jak zawsze- taki sam ból i taka sama obfitość. Jednak najbardziej martwi mnie to, że nie zauważyłam złuszczonej komórki płynie miesiączkowym, a zawsze ja widziałam podczas okresu. Miałam bieliznę A na majtkach przyklejoną wkładkę higieniczną. Później widziałam śluzu na tej wkladce (co wydaje mi się normalne -z podniecenia) i dosłownie kropelkę powyżej wkładki na majtkach. Czy mogę być w ciąży??? Bardzo się stresuję. Proszę o odpowiedź

Gość gość
tak, jesteś w ciąży- zapłodnił cię plemnik terminator

Gość gość
Jakiej złuszczonej komórki nie zauważyłaś?

Gość gość
Powiedz, że żartujesz! Przeczytaj dziewczyno książkę od biologii, dowiedz się, jak dochodzi do zapłodnienia, bo można się załamać. Nie, nie jesteś w ciąży. No błagam! Majtki, brak stosunku i błona dziewicza hahhaha

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź.

Gość gość
Ja też jestem ciekawa co to jest zluszczona komórka.. możesz to opisać?

Gość gość
Dziecko popytaj babcię jak to jest z tą ci/pą

Gość gość
mysle ze autorka , piszac ze nie widziala zluszczonej komorki miala na mysli skrzepy

Gość gość
Od takich zabaw do stosunku z szansą na zapłodnienie już krótka droga więc lepiej z partnerem się dokształćcie zanim będzie za późno.