Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja laserowa bikini

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem po drugim zabiegu depilacji laserowej bikini brazylijskiego. Zabieg miałam we wtorek po zabiegu skóra była mocno czerwona, widzę dużo włosków na powierzchni skóry ? Czy one wypadna ? Jeśli tak to kiedy powinny wypaść ? Czy skóra powinna być gladkanprzez pewniej okres ? Po pierwszym zabiegu nie zauważyłam wypadajacych wlosow ani nie było okresu gładkiej skóry stad moje watpiwosci. Jeśli ktoś robił depilacje to proszę o opinie. Ps jaki gabinet polecacie ?

Gość gość
Proszę o szybką odpowiedź, bo mam randkę o 16!

Gość gość
No do 16 to Ci raczej włoski nie wypadną;) Ja miałam robione nogi i dopiero po 3 zabiegach skóra była w miarę gładka. A tak w ogóle to nie polecam trwałej depilacji. Teraz jest moda na gołe łono, 20 lat temu był busz. Kto wie, co się zadzieje za 10, 20 lat. Żebyś wtedy nie musiała sobie treski kupować;) Trochę żartuję, ale pomyślcie o tym.

Gość gryfny
czy widziałaś fotki prawie nagich tancerek z Rio w czasie karnawału 2016 ? jeżeli nie widziałaś to popatrz dokładnie , nawet brazylijki zmądrzały

Gość Clinic Vivien
hej! Włoski po epilacji laserowej wypadają po ok 7-10 dni od wykonania zabiegu. Po jednym razie może być widoczny efekt w postaci przerzedzenia owłosienia, natomiast dla uzyskania satysfakcjonującego, pełnego rezultatu należy wykonać serię minimum 6u zabiegów. Delikatne zaczerwienienie bezpośrednio po zabiegu jest zjawiskiem normalnym i może utrzymywać się do 24 godzin, można to miejsce smarować np. allantanem dla złagodzenia :) Ja polecam Clinic Vivien, po więcej informacji zapraszam na ich stronę: http://vivienclinic.pl/ Pozdrawiam :)

Gość gość
Mnie laser strasznie bolał. I nie był skuteczny. Nie wiem, czy mi źle zrobili, w każdym razie sie zraziłam. teraz chodzę na Narbutta do Rituals SPA na wosk Lycon. Dla mnie to jest super zabieg. Usuwa najkrótsze włoski, depilacja jest prawie bezbolesna. Więc ja jednak wybieram wosk.

Gość kosmetyczna
Ja chodzę do Vici w Krakowie i jestem zadowolona. Zabiegi są praktycznie bezbolesne bo są wykonywane laserem Light Sheer Duet. Co miesiąc mają inną promocję na zabiegi, teraz przy zakupie pięciu zabiegów szósty jest gratis :) Dziewczyny, warto.

Gość Sylwia Kołaczkowska
Dziewczyny chodzicie do jakiś dziwnych gabinetów gdzie nie dostajecie żadnych informacji a potem się zastanawiacie czy tak powinno być, czy powinno być czerwone itd. Ja też na początku ( niestety) trafiłam na dziwny salon w centrum Warszawy gdzie zrobiono mi zabieg na bikini i pachy. Bikini bolało strasznie, Było czerwone a wieczorem dostałam gorączki :( Szybko zmieniłam salon. Weszłam na stronę producenta i znalazłam listę salonów certyfikowanych i rekomendowanych. I tak trafiłam do Studia Depilacji Depilea. Dla chętnych przesyłam ich stronę http://www.depilea.pl/umow-sie-na-depilacje Zabieg miałam przeprowadzony bardzo profesjonalnie. Zaproponowano mi znieczulenie ale nie potrzebowałam bo Pani była bardzo delikatna. Robiła przerwy gdy potrzebowałam, zagadywała tłumacząc wszystkie niejasności odnośnie depilacji. Teraz jestem po 6 zabiegach i praktycznie nie mam już włosów. No może jeszcze raz pójdę pozbyć się tych kilku pozostałych. Najpierw miałam darmową konsultację gdzie chyba przez pół godziny Pani wykonująca zabieg mi wszystko wytłumaczyła. Pokazywała jak działa głowica, jakie parametry ustawi żebym czuła się pewnie. Gabinet z klasą dla wybrednych :) Ceny przystępne no i najważniejsze lasery nowe z tego roku a nie jakieś prehistoryczne sprzed 10 lat :)

Gość Gosiax82
Hej. Chciałabym zakupić sobie depilator laserowy do domciu. Znalazłam ciekawy produkt i nawet w przystępnej cenie. Chciałabym zaczerpnąć informacji, czy któraś z was miała z nim kontakt? Proszę o pomoc. http://nplink.net/45b9JDZM

Gość gość
Bardzo polecam salony Laser DeLux ! Obsługa wykwalifikowana i bardzo miła. Mają swój gabinet w prawie każdym mieście, wystarczy sprawdzić na ich stronie. Po pierwszym zabiegu nie odrasta nawet 30% włosków. Warto spróbować chociaż jednego zabiegu, chociaż wiadomo, że potrzeba tutaj co najmniej 5 zabiegów żeby pozbyć się włosków na kilka lat bądź nawet całe życie. Ze swojej strony oferuje zniżke -20% na pierwszy zabieg. Jeżeli któraś z was chce taką zdobyć, napisz maila - m.turska@vp.pl ;) Służe również pomocą, jeżeli masz jakieś pytania bądź watpliwości co do depilacji laserowej ;)

Gość gość
Ja robiłam depilację w Klinice Krajewski, miałam właśnie 6 zabiegów. Trochę bolało, ale było warto, bo teraz mam spokój:) A klinikę polecam, bo mają bardzo dobrych specjalistów.

Gość gość
Jeśli chcecie zrobić depilację bikini to polecam laser Mediostar Next Pro. Wtedy zabieg jest całkiem bezbolesny. Takich laserów jest tylko kilka w Warszawie, m.in na Hożej w Klinice Piękna Essence, gdzie ja byłam. Mój najlepszy wybór jak do tej pory. Bez bólu i bez podrażnień!

Gość gość
Depilował się ktoś w Esthetic SPA?

Gość EmiliaRorata
Ja na depilacje laserową chodzę do Vici Clinic. Tam robią to naprawdę dobrze i sprawnie, a w dodatku ceny są umiarkowane. Na pierwszy zabieg jest rabat 50% :) duży plus za przemiłą obsługę (pozdrowienia dla Kasi)

Gość KrejziBejbi
Za depilację laserową pach zapłaciłam w krakowskim Vici Clinic 99 zł za jeden zabieg. Na dodatek na pierwszy zabieg otrzymałam 50% zniżki. Efekt widoczny bardzo szybko, zabiegi praktycznie bezbolesne.

Gość SzanelSz
Najlepszym rozwiązaniem w Krakowie są zabiegi depilacji laserowej wykonywane w Vici Clinic. Pani Kasia i Gosia wykonują zabiegi profesjonalnie, są praktycznie bezbolesne. Efekty widoczne są już po kilku zabiegach. Na dodatek na pierwszy zabieg otrzymacie rabat -50% na każdą partię ciała.

Gość Halinapola
Depilacja laserowa ma same zalety. Kiedyś miałam straszny problem z nadmiernym owłosieniem na nogach. Za namową koleżanki zdecydowałam się na zabiegi laserowe laserem Light Sheer Duet w Vici Clinic w Krakowie. To była najlepsza decyzja w moim życiu. Od tamtego czasu mam święty spokój.

Gość Sarka90
Polecam depilacje laserowa w klinice Dr Legrand w Krakowie. Maja świetny sprzęt, wykwalifikowany personel i fajne pakiety zabiegowe. Polecam wszystkim!

Gość adsgsfh
Warto skusić się na zabiegi depilacji laserowej. Takie zabiegi nie bolą jeśli są wykonywane za pomocą dobrego sprzętu. W Vici Clinic w Krakowie dysponują laserem Light Sheer Duet. Bardzo sobie chwalę ten laser, efekty były widoczne bardzo szybko.

Gość Janka1998
Zachęcam do wykonywania zabiegów depilacji laserowej, znacznie ułatwiają życie. Wystarczy kilka zabiegów - a spokój do końca życia. Polecam Vici Clinic w Krakowie - dysponują tam świetnym laserem Light Sheer Duet.

Gość gość

Chwalę sobie klinikę Beauty Skin, dobrze że są też w Radomiu a nie tylko w Warszawie. Depilacja laserowa u nich to jest niebo a ziemia w porównaniu z innymi firmami. Przede wszystkim używają Vectusa. Można powiedzieć że ten laser to takie Ferrari wśród aut. Klasa światowa.

Włoski poddane działaniu lasera wypadają jakiś czas po zabiegu i jest to stopniowy proces, musisz uzbroić się w cierpliwość, a w razie jakichkolwiek komplikacji, czy niepokojących objawów - zgłoś się od razu do specjalisty, który wykonywał depilację laserową, jeśli to profesjonalista powinien udzielić Ci odpowiednich wskazówek. Trudno pomóc na odległość - nie wiedząc jakie parametry zostały użyte oraz jak wygląda Twoja skóra po zabiegu.