Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przytulanie bez seksu

Polecane posty

Gość gość

Chcialbym sie poprzytulac z zajeta kobieta bez seksu samo tulenie.

Gość gość
wolałabym z seksem bo seks odmładza

Gość gość
moze byc tez sek

Gość gość
taki zdesperowany jesteś że nieważny jest dla ciebie wiek kobiety?

Gość gość
nie wiecej niz piecdziesiat i musi mnie pociagac

Gość Chyba Nienormalny
Z "zajętą" kobietą (dla mnie do końca życia Dziewczyną), moją Żoneczką. Mimo nie wzięcia żadnych słodyczy, w ustach robi mi się słodko, gdy Ją przytulam. Zapach Jej włosów, dziecinnie delikatne plecki pod moimi dłońmi, drobna szyjka widziana kątem oka, Jej oddech. Już kilka razy tu pisałem o Jej podobieństwie do Audrey Hepburn Wydawać by się mogło, że takie przytulenie po troszeczku, po troszeczku "wywoła wilka z lasu", pożądanie. Tymczasem NIE! To zupełnie odrębne, kompletnie inne wieczory. Te, kiedy rozgorączkowany, podniecony, wysyłam do Niej oczyma znaki pożądania bezwstydu i te kończące się tylko delikatnymi pocałunkami w usteczka, powieki i minutami nadsłuchiwania Jej oddechu zapadającego w sen.

Gość słowny retusz
Tak, jest podobna, ale z drobnymi korektami. Moja ma BARDZO drobne usteczka i jeszcze drobniejsze uszka. Droczę się z nią, że klipsów nie ma gdzie zakładać, bo uszne płateczki są niegodne wzmianki. Bo JEST Wcześniakiem! Konsekwencją tego są zazdrosne westchnienia Jej koleżanek: "a ty ciągle jesteś młoda!". W dodatku nie nosi kapeluszy, ma wiatr we włosach. Muszę się jakoś od tematu, od Niej oderwać, bo mógłbym o Niej godzinami. Od kilkudziesięciu lat jestem narkomanem. Myślę o Niej, pożądam, kocham, śnię tylko o Niej. NAPRAWDĘ, miewam sny erotyczne, ale wyłącznie o Niej! Nikt nie chce już słuchać mojego o Niej gadania, więc co jakiś czas wam tutaj dupsko zawracam. Z racji charakteru forum od strony seksualnej, a to tylko jedna strona medalu. Jeśli to nie jest uzależnienie, to co nim jest?