Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośiówa z Trójmiasta

Uczuciowe rozterki kogo wybrać?

Polecane posty

Gość Gośiówa z Trójmiasta

W skrócie mam 30 lat i od miesiaca bije się z myślami. Wyprowadziłam sie z jednego miasta bo bardzo przezylam rozstanie 4 letniego zwiazku. Facet mnie rzucił, mieliśmy kryzys ale on nie chciał walczyć. Potem próbowaliśmy do siebie wrócić ale duma mi nie pozwoliła. Bardzo starał się pod koniec mnie odzyskać, ale moja duma mi nie pozwalała, bałam się ze kiedyś znowu się przestanie starać i mnie zostawi bez próby naprawienia. Wyprowadziłam się do innego miasta, w międzyczasie poznałam brata kolegi który tez się wyprowadzał do innego miasta. Wiedział o moim zlamanym sercu i zostalismy przyjaciolmi. Wynajelismy wspolnie mieszkanie i zaczęliśmy być zaraz razem, imponowal mi, bardzo mnie wspierał. Po 4 miesiącach nie wiem czy chce z nim być. Myślę codziennie o byłym i coraz bardziej sobie uswiadamiam że nikogo tak nie pokocham. W łóżku z obecnym tez jest tak se, o ile mu stanie. Niestety myslalam ze mlodzi faceci tego mie maja. Boje się jednakz nim zerwać bo strasznie go to zrani. A może to jest jedynie chwilowe ? Może powinnam się trzymać dobrego faceta ale bez motylkow?

Gość gość
Wydaje mi się, że ciągle porownujesz, a to nie jest dobry sposób na dokonanie wyboru. Zamknij oczy na przeszłość i spróbuj tak po prostu żyć ze swoim obecnym. Jeśli się nie da, cóż, ja bym nie chciała, żeby moje życie było takie se. Ale twój wybór.

Gość gość
jak mu slabo staje to chyba cie nie kocha albo sie myle