Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćznikad33

Mam 33 lata i marze o dziewczynie 10 15 lat młodszej by nadrobić stracony czas

Polecane posty

Gość gośćznikad33

Jak w temacie mam 33 lata i miałem ostatnie 8 lat bardzo ciężkie teraz jest dobrze i chciałbym ten czas nadrobić w objęciach radosnej kochającej młodej dziewczyny w wieku 18 do 22 lata.Co o tym myślicie ?

Gość gość
kaleka

Gość gość
że jeżeli masz kasę to znajdziesz ale nie licz na kochającą w twoim przypadku to pewnie sponsoring wchodzi w grę o ile masz oczywiście kase

Gość gośćznikad33
Ale ja marze o kochającej dziewczynie z którą mógłbym się cieszyć życiem.

Gość gość
raczej nikt cię nie pokocha za to, że chcesz wyłącznie młodej dziewuchy

Gość gość
witam cie kolego ja mam 35 lat i jestem w podobnej sytuacji, z tym ze ja chcialbym dziewczyny w wieku 22-26 lat

Gość gośćznikad33
niooo

Gość gość
A o co wam chodzi z tym wiekiem? Co jest nie tak ze starszymi dziewczynami np. 30tkami?

Gość gość
jak ktos byl wykluczony z zycia towarzyskiego gdy mial lat 20, czy 20-kilka to chcialby jakos nadrobic ten czas beztroski i spotanow a nie zaraz spotykac sie z 30 latka ktora marzy zaraz o slubie

Gość gość
trzydziestki nie mają już dziecinnych buzi i chcą dzieci, on zaś woli się zabawić ruch/ać dziecko

Gość gość
chcesz nadrabiać ten czas z dziewczyną, które ewentualnie będzie widzieć w tobie tylko pieniądze? młode dziewczyny nie lubią starszych facetów. są takie, ale one na ogół podziwiają faceta za inteligencję albo to, że on jest taki macho/gentleman. żadna młoda nawiniara nie pójdzie za zakompleksionym użytkownikiem forum kafeteria, a już zwłaszcza ładna dziewczyna.

Gość gośćznikad33
gość dziś Jest parę powodów po pierwsze młode dziewczyny są urocze i wywołują odruchy opiekuńcze po drugie nie myślą o ślubie i dzieciach i można z nimi zasmakować spontaniczności i zabawy

Gość gość
nie byłeś wykluczony z życia towarzyskiego, tylko się wykluczyłeś i próba nadrobienia tego czasu jest...niesmaczna. sądzisz, że nadrobisz to z młodą dziewczyną? ona nie będzie oczekiwać od ciebie zabawy, tylko tego, że będziesz miał forsę i zachowywał się dojrzale.

Gość gość
tyle że taka młoda dziewczyna nie będzie spontaniczna i zabawna. jak ci się wydaje, czego w starszych facetach szukają młodsze dziewczyny? poważnego zachowania i tatusiowania. od zabawy są rówieśnicy. (ja bym się nudziła ze starym prykiem)

Gość gośćznikad33
Interesują mnie nadal ciekawe opinie

Gość gość
25, wyglada na 20 moze byc??? O.o

Gość tusia772
O co wam chodzi dziewczyny? 18 letnia dziewczyna to nie dziecko prawnie a każdy ma swój gust i nie wolno nikogo za to winić . Facet nie chce kobiety, która od razu bedzie chciała dziecka albo stabilizacji bo wie, ze juz ma mało czasu. Takie związki istnieją i jest ich duzo, zreszta co bardziej dziwi: chłopaczek ze starsza kobieta Czy dziewczyna ze starszym partnerem? Dziewczyna w starszym mężczyźnie odczuwa opiekę i pomoc, w dodatku wesoła bezbronna i kochająca polegająca na mocnym oparciu jego ramienia. Pisze to młoda dziewczyna kochająca swojego starszego mężczyznę, nie wydzierająca pieniędzy i nie będąca z nim dla seksu. Same czujecie sie poniżone bo tracicie faceta w swojej konwencji i pońizacie takie dziewczyny jak ja mówiąc o sponsoringu. Nie podoba sie wam to jest miliony facetów upodobanych w rowiesniczkach wiec takich sobie szukajcie a nie wtrącacie sie do czyjegoś zycia. To gorzka prawda.

Gość gość
Tusia772 dobrze gadasz. Mi tez zawsze podobali sie starsi ale nigdy nie mialam szczescia. Kiedys krecilam z takim jednym. Ja sie zakochalam a on powiedzial,ze jestem za mloda. Do dzis mi zle i za nim tesknie