Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu dorosły facet nagle znika

Polecane posty

Gość gość

Poznałam jakis czas temu na zajęciach sportowych faceta. Znajomość zaczeła się rozwijać. Starał się być blisko mnie, zagadywał, przypadokwe dotknięcia, muskania, podwózki do domu. I nagle któregoś przestał przychodzić i nie odzywa się do mnie. O co mu może chodzić? Czy mozliwe że to jest jakiś test moich uczuć z jego strony?

Gość gość
calkiem mozliwe, zatem desperat

Gość gość
to jest facet po przejściacg (rozwód)

Gość gość
To zadzwon albo napisz do niego. Watpie zeby bawil sie w jakies gierki,testy. Moze ma wazniejsze sprawy na glowie. Ty a moze go wsadzili?

Gość gość
no własnie już napisałam i sie nie odzywa. Wsadziś go raczej nie wsadzili chyba :(

Gość gość
up

Gość gość
Tez z takim się spotykałam. Randki, codzienne smsy i tak to trwało ponad miesiąc. Jak on zauważył ze mi zaczyna zlaeżeć to wycofał się. Boli do dziś i nie wiem czemu tak zrobił ale to normalne nie jest.

Gość gość
A ile ten dorosły facet ma lat?? chodziliście na randki czy to były tylko spotkania na siłowni? Ile się spotykaliście? Czy byliście już para- były pocałunki seks? Pewnie olał po seksie?:-(

Gość gość
Przeniósł się na kolejny kwiatek. To poszukiwacz. Widocznie uznał że niestety nie jesteś dla niego.

Gość gość
gość dziś Przeniósł się na kolejny kwiatek. To poszukiwacz. Widocznie uznał że niestety nie jesteś dla niego XX Wiesz co wszytsko ok, niech sobie szuka dalej ale do cholery gdzie jakieś minimum kultury osobistej? Sama zostałam rozkochana i tak porzucona, do dziś nie wiem co zrobiłam żle i co było powodem ze on potraktował mnie jak jakiegoś śmiecia? uważam ze jeszcze można tak zrobić po dwóch czy trzech randkach, ale jeśli dwoje luidzi spotyka się prawie dwa miesiące i ktoś tak znika to jest to poniżej pasa zachowanie.

Gość gość
A ile ten dorosły facet ma lat - jest po 30 chodziliście na randki - tak czy to były tylko spotkania na siłowni - nie tylko Ile się spotykaliście - 4 miesiące Czy byliście już para - nie były pocałunki seks - nie

Gość gość
up

Gość gość
uuuuu to kiepsko to wygląda....wychodzi na to ze wy żadna parą nie byliście. Mimo to i tak chamsko postąpił bo 4 miesiące to kupę czasu. Mam rozumieć ze ty chciałabyś czegos więcej? Jeśli tak to nie rozumiem jak ty wytrzymałaś 4 misesiace na stopie koleżeńskiej?

Gość gość
Tak zdecydowanie chciałabym czegość więcej. Oboje jestesmy po przejściach więc myślałam że dobrym sposobem postępowania jest brak pośpiechu

Gość gość
Ja kiedyś kiedyś poznałam faceta fajnie się z nim rozmawiało ale nie było tego czegoś tego wzajemnego przyciagania. Ponieważ zaobserwowałam że facet coraz bardziej się angarzuje powiedziałam odrazu sory ale nic więcej poza kumpelstwem nie będzie. Zabolało go to pewno ale przynajmniej byłam uczciwa wobec niego nie stwarzałam mu fałszywych nadziei. Wiec autorko osobiście nie rozumiem postepowania tego faceta

Gość gość
up

Gość gość
Zartujesz sobie prawda? Brak pospiechu? Niestety najczęściej takie "przyjaznie" do niczego nie prowadzą. Ja tez jestem po przejściach ale jak spotkaam tego właściwego to po 3 randce byłam wsciekła ze mnie nie pocałował. Nie wytrzymałabym takiego kumpelskiego związku niezwiazku. Co nie zmienia faktu ze zachował się chamsko.

Gość gość
up up up