Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość979797

Depilacja bikini pomoc

Polecane posty

Gość gość979797

Szukam środka łagodzącego podrażnienia po depilacji miejsc intymnych i koleżanka mi poleciła żel provag. Używacie tego żelu czy może jednak polecacie jakiś inny?

Gość Gruszka94
A gdzie robiłaś laserową depilację? Ja polecam Ci cosmetic, bo robią to bardzo dokładnie. Nie musisz niczego się u nich obawiać. Zresztą sprawdź dokładnie sama, bo wszystko jest dobrze opisane na http://cosmetix.pl/k/zabiegi/ To najlepszy sposób na usunięcie zbędnego owłosienia.

Gość Anna Roza
Jeśli masz problemy z podrażnieniem po depilacji czy goleniu albo wrastające włoski albo krostki to lepiej uzbieraj sobie i zrób depilację laserowo. 5- 7 zabiegów i do końca życia zero włosów :) Żadnych podrażnień i kłopotów. Ja sama miałam straszne krostki, które ropiały a część włosów intymnych zaczęła wrastać. Ból straszny. Zrobiłam w końcu depilację laserową laserem medycznym Light Sheer w Depilea. To studio depilacji na warszawskim Bemowie. Polecam Ci ich bardzo jeśli jesteś z Warszawy. http://www.depilea.pl/umow-sie-na-depilacje ja w końcu mam od pół roku spokój z włosami i będę miała do końca życia :)

Gość Inez_96
Zdecydowanie wolę depilację laserową. Nie jest to może super komfortowa sprawa, ale efekty to wynagradzają ;) Chodziłam na zabiegi do pani Kasi do Vici Clinic w Krakowie, przeprowadzała je laserem LightSheer Duet. Powiem tyle: naprawę warto, nie muszę martwić się odrastającymi włoskami i wysypką.

Gość ZuzanieDuza
Ja tam polecam depilację laserową w Vici Clinic. Włoski znikają bezpowrotnie, a całość jest zupełnie bezbolesna i naprawdę szybka. Pozdrowienia dla Gosi, która wykonywała mi zabieg - jesteś super :)

Gość JustynaPa
Za depilację laserową pach zapłaciłam w krakowskim Vici Clinic 99 zł za jeden zabieg. Na dodatek na pierwszy zabieg otrzymałam 50% zniżki. Efekt widoczny bardzo szybko, zabiegi praktycznie bezbolesne.

Gość Brunaaa
Depilacja laserowa jest świetnym rozwiązaniem dla każdego. Wystarczy kilka zabiegów, aby pozbyć się zbędnego owłosienia na zawsze. W Vici Clinic w Krakowie wykonują te zabiegi za pomocą nowoczesnego lasera Light Sheer Duet. Warto wypróbować - na pierwszy zabieg na każdą partię ciała dostaniecie zniżkę 50%.

Gość Rita1978
Polecam zabiegi depilacji laserowej wykonywane laserem Light Sheer Duet. Właśnie takim laserem dysponują w Vici Clinic w Krakowie. Zdecydowałam się u nich zrobić 3 zabiegi usuwania owłosienia z łydek. Efekt jest naprawdę świetny i polecam te zabiegi każdemu.

Gość Kaaliinaa
Zachęcam każdego do spróbowania zabiegów depilacji laserowej. Możecie wybrać się do Vici Clinic w Krakowie - oni wykonują te zabiegi najwyższej klasy laserem Light Sheer Duet. Taki laser usuwa także jasne i cienkie włosy.

Gość Matylda N
Depilacja laserowa jest bardzo wygodna. Nie ma znaczenia jaka pora roku - nie muszę o nic się martwić :) Byłam w Vici Clinic w Krakowie i zdecydowałam się na pachy oraz łydki. Kilka zabiegów i z głowy.