Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wałkoń

Nie wierzę! Miałem seks z 50 letnią prostytutką

Polecane posty

Gość Wałkoń

Akt desperacji, głupoty i wszystkiego co istnieje. Mam 22 lata, przyznaje się wprost w życiu miałem seks z dwoma dziewczynami i to dość dawno. Wyposzczony, postanowiłem iść na prostytutki. W tym samym dniu trochę wypiłem z kumplami no i po 22 dzwonię do najtańszej dziewczyny w moim mieście. A że nie miałem za dużo kasy opcja za godzinę 80 zł wydawała się kusząca. Nie zawacałem uwagi na wiek na ogłoszniu z roksy. no ale cóż poszedłem w nadziei że się wyładuję. Jak zobaczyłem prostytutkę szczęka mi opadła. Otworzyła mi 50 letnia, gruba kobieta(chociaż w ogłoszeniu miała mniej niż 40 ) NO ale cóż cisnienie plus alkOhol robiło swoje Zostaje, podczas oralu zamknąłem oczy, podczas seksu tak łatwo nie było miała tak rozjechaną piczę że to aż szok. Niczego nie czułem, dosłownie jak bym ładował w powietrze, musiałem przerwac i doszedłem w jej ustach. Nie smak pozostał dzisaj do mnie doszło co ja zrobiłem. Ona mogła mieć w swoim życiu tysiące partnerów. MIała na 100 proc ponad 50 lat. Mieszkam w CZELADZI UWARZAJCIE NA OGŁOSZENIA ZA 80 ZŁ NIECH WAS NIE KUSI CENA. Boje się czy się czymś nie zaraziłem, owszem zabezpieczenie było ale no ona mogła mieć w sobie takie cuda. Nie ogolna, spocona, naprawdę żałuje

Gość gość
Jeśli to prawda, to gościu jesteś zerem! Pamiętaj zerem. Współczuje twojej przyszłej żonie, W tak młodym wieku korzystać z takich usług. Ja rozumiem jakaś atrakcyjna 18 latka, która bierze 300 zł za godzinę. Ale ty masz podejście aby załadować aby się spuścić . To jest ochydnę. Wiesz co ta kobieta w sobie może mięć

Gość gość
Buahahaha

Gość gość
Heh zbłądziłeś i już. Ja też miałem różne przygody. Baw się życiem bo widać że zawodowo za dużo nie możesz osiągnąć To chociaż stawiaj na rozrwykę w życiu.

Gość gość
Autorze! Jak wyobrażasz sobie przyszłość? Ja wiem że ludzie korzystają z tego typu usług ale też trzeba się szanować nie byle gdzie, i nie za 80 zł. Przecież to można złapać jakąś chorobę! a poza tym. Seks to ma być przyjemność a ty płacisz i sie męczysz! Normalne to jest?

Gość gość
Ja też chodziłem swojego czasu na diwy! Zawsze zaniżają wiek. jak pisze że ma 40 to dodaj 8 lat. jak pisze że ma 30 to dodaj 8 lat Jak pisze że ma 20 dodaj z 8 lat. Tak za każdym razem. One mają gdzieś że oszukują ludzi. Ja sobie dałem z tym spokój. Jak złapałem Kiłę na szczęście odrazu wykryta, zero problemów z wyleczeniem

Gość gość
Więcej tego nie rób. Byłeś spróbowałeś żałuj.

Gość gość
gość dziś Jeśli to prawda, to gościu jesteś zerem! Pamiętaj zerem. Współczuje twojej przyszłej żonie, W tak młodym wieku korzystać z takich usług. Ja rozumiem jakaś atrakcyjna 18 latka, która bierze 300 zł za godzinę. Ale ty masz podejście aby załadować aby się spuścić . To jest ochydnę. Wiesz co ta kobieta w sobie może mięć x haha, no piękny traktat moralizatorski. :) "jesteś zerem, ale jakbyś zapłacił 18stce 300 zł, to nie byłbyś zerem" I chyba nadużywasz "ę" ;)

Gość Wałkoń
Zabezpieczyłem się i dobrze zrobiłem. Wiem że w moim mieście są ludzie którzy robią to za dopłatą bez gumki.

Gość gość
też byłem w tym wieku pierwszy raz u prostytutki i miała też coś koło 50

Gość gaajowy
po syto zakrapianej i upojnej nocy budzi się facet, przeciera oczy, i patrzy na niewiastę obok. Jezu. Ile ty masz lat? - jak to? Tyle na ile wyglądam. ..- nie p*****l. Ludzie tyle nie żyją.

Gość gość
matko, ludzie, co ja czytam O_o czasami żałuję, że mam internet :(

Gość Sanitas prawdziwa
Jesteście ludzkimi śmieciami jeśli chodzicie do prostytutek.

Gość Wałkoń
Byłem raz chciałem spróbować młody mołgem zbładzić

Gość gość
I to jest dramat! 22 lata idzie do porstyutki i to takiej z rynsztoku. Jak by się szanowała to by nie wpuściła ciebie podpitego! A że się nie szanowała to cie wzieła w obROTY. ONA UPRAWIAŁA SEKS Z OKOŁO TYSIĄCEM PARTNERÓW A TY W NIĄ WSZEDŁEŚ? dramat dramat ja rozumiem ciekawość ale w chwili słabości odpalam p****la i mam spokój. a nie ...

Gość gość
prześpisz się z klkunastoma w ciągu roku to zapomnisz.

Gość gość
A ja mam nr do cichodajki z piekar, 28 letnia nimfomanka rypiesz ile chcesz a opłata symboliczna 50 zł, lub 20 + dwa browary, ale tylko w aucie.

Gość robert

Podaj mi do niej namiary. Chętnie ją  wezmę za swoją żonę.

robocza@wp.pl