Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś napiszę żonatemu że go kocham

Polecane posty

Gość gość

10 lat na to czekałam. Wolę żałować że to zrobilam :-O

Gość gość
Po co?

Gość gość
wczesnie sie za to zabralas

Gość gość
Przyjaznimy się ale unikamy. Boli mnie to i dłużej nie potrafię tego udawać i trzymać bo mnie rozpiertoli :-O

Gość gość
to zerwij z nim kontakt, nie osmieszaj sie i nie plaszcz, jakby chcial to by mial - ciebie mial

Gość gość
On i tak pewnie o tym wie, wiec skoro nic nie było to daruj sobie

Gość gość
Mam rodzinę, on ma rodzinę. Nigdy nie uprawialismy seksu. Jest chemia. Było pisanie na fb,były maile, rozmowy na GG ale .... Unikamy się od dłuższego czasu. On zaczął pierwszy robić podchody więc się wycofałam.

Gość gość
olej palanta rozwalisz rodzine i bedziesz zalowac

Gość gość
Nie bierz się za żonatego, może sama siebie nie kochasz i brakuje Ci uczucia, ale nie tędy droga, dobro i zło powraca.

Gość YK
.."Unikamy się od dłuższego czasu. On zaczął pierwszy robić podchody więc się wycofałam. " - tego zupełnie nie rozumiem. Jeslici zależało to czemu sie wycofałaś ?

Gość gość
Bo mam męża, nie mam dzieci. On ma.

Gość gość
jesli mlodzi jestescie oboje,to moze cos z tego bedzie jeszcze?

Gość gość
Głupia jesteś, ot co.Ja bym brała tego którego kocham, nawet tylko jako jego kochanka, nawet za 10 czy 20 lat.

Gość gość
Ma 41 lat. Ja mam troche mniej. Mieszkamy kawalek od siebie. Unikamy sie i nic ni piszemy. Ostatnio wysłał mi życzenia na urodziny. Podziękowałam. Nic wiecej .

Gość gość
Wiem, że podobam mu się. Troche boje sie jego reakcji. Daruje sobie.

Gość YT
Powiedzenie komus "kocham" to wg mnie duża odpowiedzialność. Z drugiej strony, wiem że trudno nad tym zapanowac jesli tak sie faktycznie czuje. Jednak kocham łatwo powiedzieć- trudniej zrobić, tzn, co dalej etc. Masz scenariusz czy tylko chcesz wyrzucic to z siebie ?

Gość gość
To był tylko impuls. Tyle lat to w sobie dusze. Trudne to dla mnie gdy kładę się spać i myślę o nim. Kiedys sporo pisaliśmy ale kontakt się urwal. Nie odwiedzamy sie nie piszemy. Ignorujemy. Doniesie do mojego i wtedy będzie po mnie. Lub wypije i wygada swojej żonie.

Gość gość
DAJ SIE MU PRZELECIEC.

Gość gość
Lepiej być kochanką żonatego niż dziewczyną prawiczka. Autorko powodzenia

Gość gość
Ty go uwiedziesz i być może będziecie razem a za pare lat młodsza sie znajdzie i zacznie go uwodzić i wtedy zobaczysz gdzie twoje miejsce.Jego zona znajdzie kogoś fajnego i będzie szczęśliwa a ty ?powiedzą ze ta k co się żonatego uczepiła teraz ma.Znam taka jedna i tak o niej mówią,szczęśliwa z nim nie jest.Wydaje mi sie bo go tez znam ze myśli wciaz o zonie i żałuję. Nie czyn drugiemu co tobie niemiłe.Ale rob jak chcesz.

Gość gość
Nic jeszcze nie zrobiłam. Nie mamy kontaktu, tylko zaczepia mnie na fb. Wczoraj ogarnęła mnie melancholia. Nic nie piłam. Tak jakoś pomyślałam o nim :O:O

Gość gość
Jestes glupim babsztylem ktory zamiast pracowac nad wlasnym malzenstwem szuka sobie atrakcji na boku hoj wie po co ..

Gość gość
Niech zgadnę zdradził cię mąż?

Gość gość
gość dziś jak to nie macie kontaktu, a on zaczepia Cię na fb ? Coś mu odpowiadasz na to ? Nie trzeba zaraz z grubej rury, można przecież popisać z facetem ... czasem to po prostu przynosi ulgę. Nic złego nie robisz, a dusić to tak w sobie .... ?

Gość gość
gość dziś gość dziś jak to nie macie kontaktu, a on zaczepia Cię na fb ? Coś mu odpowiadasz na to ? Nie trzeba zaraz z grubej rury, można przecież popisać z facetem ... czasem to po prostu przynosi ulgę. Nic złego nie robisz, a dusić to tak w sobie .... ? x Kiedyś bardzo dużo pisaliśmy. Na gg, maile, fb ale od pewnego czasu kontakt się urwał. Napisałam do niego i do dziś cisza.