Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Xoxo95

Okres czy krwawienie implantacyjne?

Polecane posty

Gość Xoxo95

Dobry wieczór:) Chciałabym się Was poradzić w jednej sprawie. Otóż zwykle miałam nieregularne miesiączki, ale ostatnio nie były aż tak bardzo nieregularne. Spóźniały się 1 dzień, maksymalnie dwa. Przykładowo w grudniu dostałam 24-tego, w styczniu 25-tego. Więc idąc tym tropem kolejna powinna być 26.02, jednak dzisiaj rano 20.02 zauważyłam u siebie krwawienie, na początku bardzo słabe i dziwnie to wyglądało taka jakby biała wydzielina wymieszana z krwią ale po kilku godzinach jak wróciłam do domu krwawienie to nasiliło się i teraz jest już to normalna krew taka jak podczas miesiączki, krwawienie jest obfite. Boję się jednak, że może to być krwawienie implantacyjne, chociaż na wielu forach wyczytałam, że zdarza się ono bardzo rzadko i jest to raczej niewielkie plamienie w kolorze brązowym/jasno-różowym ale też pisze, że czasami można pomylić to z miesiączką. W moim przypadku tak jak już mówiłam to krwawienie jest normalne jak podczas normalnego okresu. Ale okres 6/7 dni wcześniej jeszcze mi się nie zdarzył... jeśli już to się spóźniał. W związku z tym moje pytanie czy jest taka opcja, że to może być krwawienie implantacyjne? Pozdrawiam:*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować