Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez to zauwazyliscie ze niektorzy maja bardzo lekkie podejscie do operacji?

Polecane posty

Gość gość

Jakby to był zabieg u kosmetyczki :O A zrobie sobie tanio nos, nie ważne u kogo, a moze jeszcze powieki i usta, a co tam napewno będzie fajnie, a potem placz bo coś nie wyszło jak trzeba. Czytam to foum z ciekawości, sama sobie poprawiałam tylko usta kwasem hialuronowym i jestem zadowolona, ale to byla przemyslana decyzja, a niektorzy tutaj ( nie pisze o wszystkich) mam wrazenie zbyt lekko do tego podchodzą, oby tanio, szybko zabieg itd

Gość gość
to normalne, na calym swiecie kazdy chce jak najtaniej, niektore same sobie wstrzykują botox, kwas, silikon

Gość gość
Ale dla mnie to jest chore, a juz wstrzykiwanie samemu kiedy nie ma się za wiele wiedzy na ten temat i wprawy to w ogóle :O Ja bym wolała więcej zapłacic, serio, przecież to twarz, a potem czytam tematy, ze ktos jest załamany bo cos sie nie udało,a poszedł do kogso bo było taniej itd i dopiero ludzie piszą mase negatywnych opinii o takim lekarzu...Albo ktoś idzie do lekarza med estetycznej zrobić coś tam, a da się namówić jeszcze na coś ot tak bez przemyslenia i potem żałuje... Niektorzy ludzie naszczescie pomysla zanim coś zrobią być może nieodrwacalnego. Szkoda mi troche takich co cierpia po operacji czy zabiegu bo sie nie udaly, ale tez mogli to bardziej przemyslec, choc niektorzy pewnie przemysleli, a sie poprostu nie udało-ale to juz inna bajka

Gość gość
Masz racje autorko, albo kwas u KOSMETYCZKI- to przecież samobójstwo, tzn może się udać fuksem, a może i nie i jeszcze niewiadomo co tak naprawdę wstrzyknie bo ma ograniczony dostęp do preparatów dla lekarzy, slyszałam ,ze na czarnym rynku jest pełno podrobek bez certyfikatu, w życiu bym nie poszła do kogoś kto nie jest lekarzem na kwas hialuronowy czy botox

Gość gość
Operacje plast. to bardzo trudny temat ja jako osoba ostrożna poszłam do niby najlepszego, specjalisty znanego na całą Polskę, medialnego, do Szczyta i co ? Teraz od kilku lat szukam lekarza do poprawienia nosa, właśnie jestem na końcowym etapie składania kasy bo koszt reoperacji w PL to nawet 16 tysięcy złotych. Także naprawdę radze się zastanowić i nie brać pod uwagę reklamy w tv itp.

Gość gość
Nie no, oczywiscie moze sie tak zadarzyć ,ze i najlepszym nie wyjdzie, to juz jest moim zdaniem niestety pech, ale chodzi mi o takich ludzi co patrza byleby bylo tanio i szybko, a nie mysla o konsekwencjach jakie mogą być. Moze sa tani i dobrzy lekarze, ale nalogike gdyby byli tacy naprawde dobrzy to kolejki bylyby wieksze i staliby sie drozsi predzej czy pozniej