Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum 7

Polecane posty

Gość gość
Robert Winnicki, prezes Ruchu Narodowego oraz poseł partii Kukiz'15, został skazany za "podżeganie do stosowania przemocy wobec policji" - poinformował portal 24legnica.pl. Jeśli wyrok uprawomocni się, Winnicki straci mandat poselski.

Gość gość
Kurski: Kończy się czas Wałęsów, zaczyna Piotrowiczów - "wallenrodów" stanu wojennego

Gość gość
Czepiacie się lemingi Piotrowicza a większość sędziów z prezesem TK też była w PZPR.To wam nie przeszkadza ? A Balcerowicz ? A Rosati a Święcicki ?

Nie jestem lemingiemn ale ci odpowiem.To że Piotrowicz był w PZPR to mały pikuś.Ale to był/jest komuszy prokurator skazujący działaczy podziemia antykomunistycznego.Dotarło????

Nadmieniam że:x-Nie interesuje mnie kompletnie, czy Wałęsa był agentem kogokolwiek, czy cokolwiek podpisał i czy zarobił na tym konkretne pieniądze. Mam to w d***e.-Uważam że ów Wałęsa, to wyjątkowy megaloman, głupi i zadufany w sobie fiut, i postać do cna groteskowa. To chodząca karykatura samego siebie.-Uważam też, że niezależnie od tego jakim i czyim był współpracownikiem i jak głupim do n-tej potęgi jest kutafonem, to jest jednocześnie pewnym istotnym, o ile nie najistotniejszym symbolem wielkich zmian jakie przeszła Polska. Jest chodzącą ikoną polskiej rewolucji, i on właśnie na sobie skupił wszystkie blaski owych przemian. Czy nam się to podoba czy nie, tak właśnie jest. I dlatego właśnie – wracając do punktu jeden – mam w dupni jego agenturalność i żądam dla niego elementarnego szacunku bo jest symbolem.xOsobą której najbardziej zależy dziś na dewaluacji Wałęsy, jest nie kto inny jak (tym razem z małej litery) pan prezes Jarosław Kaczyński. Zniszczył wszystkich wokół, ostał się jedynie Wałęsa. Potwierdzona teraz niezależnie jakimi metodami bolkowatość Wałęsy, otwiera drogę – to już moja teza – do uchwalenia przez sejm większością głosów, że to Jarosław skakał przez płot i podpisywał sierpniowe porozumienia i że to on jest jedynym i niezaprzeczalnym wodzem polskiej rewolucji. Jemu się należy miano ikony!xCAłość: http://tnij.org/vu2u995

To dopiero pierwszy etap linczu na Lechu Wałęsie. Błąd i moralne pogubienie się młodego robotnika mają zaciążyć na całym jego życiu i dokonaniach, jakby nigdy nie podniósł się z upadku.xW kolejnym kroku ideologowie PiS będą chcieli wykazać, że "Bolek" współpracy nigdy nie przerwał, że jako agent stanął na czele sierpniowego strajku i "Solidarności" oraz że jako agent doprowadził do Okrągłego Stołu - zmowy elit postsolidarnościowych i postkomunistycznych w Magdalence. A potem jako agent obalił rząd Olszewskiego. Taki jest pisowski dogmat. I oczywisty nonsens.xJednak demonstrowanie żarliwej wiary w ów dogmat jest dziś warunkiem koniecznym przynależności do zakonu PiS, czyli do udziału we władzy.xCały tekst: http://wyborcza.pl/1,75968,19664679,tak-sie-robi-pisowska-rewolucje-narodowa.html#ixzz40zlq60iH

Nie chcą ulicy Lecha Kaczyńskiego, bo "kojarzyłaby się z Jarosławem". Jest specjalna petycjaxMieszkańcy Łazarza, jednej z dzielnic Poznania, zbierają podpisy pod petycją przeciwko inicjatywie nazwania części ulicy Rooseveta imieniem Lecha Kaczyńskiego. Taki pomysł pojawił się po raz pierwszy wiosną 2015 roku, w piątą rocznicę katastrofy smoleńskiej. O sprawie napisała "Gazeta Wyborcza".xx:D

cd...xZ inicjatywą wystąpił "Klub Gazety Polskiej", popierany przez poznański PiS, w piątą rocznicę katastrofy smoleńskiej. Wcześniej nie było takiej prawnej możliwości - z rozporządzenia prezydenta Poznania wynika, że od śmierci osoby, której imię ma nosić ulica, musi minąć co najmniej 5 lat.x"Zdaniem wielu Polaków prezydent Lech Kaczyński był przyzwoitym człowiekiem, lecz dość przeciętnym prezydentem. Nie wniósł żadnych szczególnych zasług dla miasta Poznania, a przynajmniej takich, by jego imieniem nazwać jedną z głównych ulic w mieście (...) Nowa nazwa kojarzyłaby się z bratem Lecha, Jarosławem, wobec którego Lech był dyspozycyjny, a dzieje się to w okresie, w którym Jarosław Kaczyński jest bardzo krytycznie oceniany przez wielu Polaków, w tym poznaniaków" - napisali w petycji mieszkańcy. W chwili publikacji artykułu pismo podpisało już 2300 osób.

Gość gość
Mnie najbardziej wqrwia to że przy sprawie Wałęsy próbuje się obrażać prawdziwych ludzi solidarności. Nie wiem czy na tym temacie czy na jego poprzedniej (równie zasranej )wersji jakiś dekiel na pomarańczowo się wymądrzał o tym jakoby Śp. Anna Walentynowicz miała zazdrościć Wałęsie "honorów" po 89' i dlatego wyrażała się o nim mało pochlebnie. Temu gnojowi co to pisał śpieszę napisać,że Anna Walentynowicz nie wystąpiła nawet o przyznanie na mocy decyzji premiera tzw specjalnej emerytury. Więc formułowanie takich wniosków pod jej adresem jest zwykłym prostackim w dodatku sqrwysyństwem. Dodam,że podejrzewam,iż frajer jaki tu się na ten temat produkuje najprawdopodobniej sam za prlu chodził na sbckim pasku. Te ataki na prawdziwych ludzi solidarności (nie jakieś konfitury i POdrabianych bohaterów)to typowy postkomuszy styl.

Walentynowicz podobnie jak Gwiazdowie podobno miała pretensje, ze o niej zapomniano jak rozdawano "stanowiska państwowe".I czasami jak się jej słuchało można było donieść takie wrażenie podobnie było jak się słuchało Gwiazdy.

Dodam,że podejrzewam,iż frajer jaki tu się na ten temat produkuje najprawdopodobniej sam za prlu chodził na sbckim pasku.xxA to jest zwykłe gówniarstwo. Po prostu.

Walentynowicz startowała w wyborach bez powodzenia. Dostała niecałe 1500 głosów co też świadczy o poparciu jakie miała.Za to też obwiniała Wałęse.Chciała odszkodowania za lata osiemdziesiąte i przegrała w sadzie. Ale ostatecznie po odwołaniach dostała paredziesiąt tysięcy.

Gość gość
Bruno Shatyn wczoraj gaajowy dziś Anna Walentynowicz też kłamała? x x Nie wiem. Walentynowicz, podobnie jak Gwiazdowie przeżyć nie mogła, że na fali zmian nie dostała sie do władz z tego co słyszałem... Niech będzie pochwalony Jarosław x A któżby inny niż shatyn mógł to napisać?

Gość gość
Anna Walentynowicz. Przodowniczka pracy socjalistycznej, 270% normy, nagrody odznaczenia socjalistyczne, m.in. wyjazd do Belina. Dziecko nieślubne.

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Nie jestem lemingiemn ale ci odpowiem. To że Piotrowicz był w PZPR to mały pikuś. Ale to był/jest komuszy prokurator skazujący działaczy podziemia antykomunistycznego. x x Dla shatyna są komuchy dobre i złe. Te złe kooperują z Pis. I o tych złych można (a nawet trzeba pisać),że są złe "komuchy". A każdy inny komuch to już inna sprawa. Albo shatyn o nim pisać nie bedzie albo wspomni coś dobrego albo neutralnie. Reszta bez znaczenia. Ty dziadku z NH nigdy się nie zmienisz.Zawsze będziesz takim pogmatwanym grzdylem. Takim zy******,nudnym,przewidywalnym i poniekąd prymitywnym worem na postkomusze ekskrementy.

Gość gaajowy
gość 16.32. Popieram. Ja jednak myślę że to shatyn ubrany na pomarańcza. Jeśli się mylę, to mamy kolejnego p****a na kafe

Dla shatyna są komuchy dobre i złe.Te złe kooperują z Pis.I o tych złych można (a nawet trzeba pisać),że są złe "komuchy".A każdy inny komuch to już inna sprawa.Albo shatyn o nim pisać nie bedzie albo wspomni coś dobrego albo neutralnie.Reszta bez znaczenia.Ty dziadku z NH nigdy się nie zmienisz.Zawsze będziesz takim pogmatwanym grzdylem.Takim zy******,nudnym,przewidywalnym i poniekąd prymitywnym worem na postkomusze ekskrementy.xxNajgorsze są komuchy które skazywały działaczy podziemia, jak Piotrowicz.Dużo mniej wazne i szkodliwe były komuchy należące do PZPR i poza posiadaniem legitymacji nic nie robiące..I twoje nędzne próby obrażenia mnie tego nie zmienią.

Gość gość
gość dziś O swojej starej śmieciu teraz POpisz to się wszyscy pośmiejemy. Zacznij od tego jak dawała na stojaka w klozecie. Z pewnością była dumną i kobietą wyzwoloną gardzącą socjalistycznym etosem współzawodnictwa pracy.

Gość gość
Shatyn pisz te swoje idiotyzmy a każdy normalny Polak cieszy się ze III RP zdycha .

Widze, ze prawda o Walentynowicz zabolała. A to znana prawda. Od lat.I ja nie mam jej tego za złe.Nie przynosi jej to chluby ale nie zasługuje na potępienie. Życie ludzie układa się w różny sposób.Dziwne tylko, że potem o katolicka moralnośc pytała Wałesę.

gość dziś Shatyn pisz te swoje idiotyzmy a każdy normalny Polak cieszy się ze III RP zdycha .xxTylko, ze ja żadnych idiotyzmów nie pisze a Polska nie zdycha.Znowu bredzisz o "faktach" ze swojego omamu...:O

Gość gość
Żaden patriota nie może się cieszyć z tego, że Polska zdycha. To radośc dla zdrajców.

gość dziś Żaden patriota nie może się cieszyć z tego, że Polska zdycha.To radośc dla zdrajców.xxTo oczywista oczywistość.Taki fakt to radość dla zdrajców i wrogów Polski, różnej maści.

Gość gaajowy
shatyn. Najlepszy top jaki dałeś to sex z kopaczową.

gaajowy dziś shatyn. Najlepszy top jaki dałeś to sex z kopaczową.xxMoże już przestań wąchać ten klej czy odstaw butelkę... Bo zaczynasz bredzić.

Gość gość
Gejowy dał se w rurę i odleciał. On ma zniszczony mózg przez alko.

Gość gaajowy
shatyn. Chcesz powiedzieć że ten top o kopaczowej to moje omamy?

Gość gość
Geejowy występuje również na tym forum pod innym nickiem. Takim na "M".