Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum 7

Polecane posty

Gość gość
A teraz spróbuj logicznie i po polsku.

Gość gość
Merytorycznie ni huhu no to atak personalny na Shatyna. Żałosny prymitywizm na poziomie pisiorstwa.

Gość gość
gość dziś Merytoryczne to żeś składał donosy zapewne.:D:D

Gość gość
wariat forumowy jak widac ciagle w formie :D

Gość gość
Nie musiałem bo Ty z nadwyżką i radochą to robiłeś za mnie.

Gość gaajowy
shatyn a może to ty bolkowi kit wkręciłeś że kasę zgubiłeś, na życie niemasz i brałeś bolka kasę a on tylko kwitował. Jak to pierwsza szabla RP dziś zablogowała

Gość gość
gejowy postaraj się być bardziej żałosny bo tym razem udało ci sie ale stac cie na więcej.

Gość gość
Merytorycznie proponuję rozstrzelanie Shatyna, razem z całym KODem i ubecją. Dziękuję za uwagę. p.s. oczywiście rozstrzelać bez sądu!! :D

Gość gaajowy
gość dziś gejowy postaraj się być bardziej żałosny bo tym razem udało ci sie ale stac cie na więcej. Xxx ja tylko staram się zniżyć do twojego poziomu, ale widać muszę jeszcze nad tym sporo popracować.

Gość gość
musisz tym bardziej, że robisz to w złym kierunku

Grafolog w TVP Info: "Ktoś mógł próbować odwzorować podpis Wałęsy". Wywiad zniknął ze stronyx- Jeżeli chodzi o sam podpis, są tutaj szczególne części, które mogą świadczyć o próbie odwzorowania cudzego podpisu - stwierdził Gasperaniec. - Gdy piszemy zwykłą literę, jest to linia ciągła. Przy próbie odwzorowania, by ona wyglądała identycznie, ręka jest wolniejsza, również się zatrzymuje i w tym momencie powstają załamania, zgrubienia i właśnie w tym podpisie są one widoczne - ocenił, analizując podpis "Lech Wałęsa" pod dokumentem.

„Gazeta Wyborcza” znów reklamuje apostazję. Pretekstem jest zmiana przepisów dotyczących formalnego wystąpienia z Kościoła Katolickiego. Fronda.pl apeluje: nie daj się zwieść szatanowi!x„Wyborcza” nie ustaje w atakowaniu Kościoła i ukazywaniu go wyłącznie w złym świetle – jako centrum skandali obyczajowych, czy jako zorganizowany aparat represji. Tym razem posuwa się jednak zbyt daleko – reklamując oficjalne występowanie z Kościoła. x„Wyborcza” przeciw KościołowixOczywiście wszystko ma się dziać w imię źle pojętej wolności, prawa do prywatności i jeszcze – prawa do wyrażania własnych poglądów. xx:D

"Przez 100 dni rządu nowa władza buduje, a w tym czasie lewacka opozycja po bolszewicku zajmuje się jedynie PODWAŻANIEM wyniku demokratycznych wyborów w Polsce. - napisała na Facebooku poseł Krystyna Pawłowicz.xxPawłowicz w oparach absurdu...

Gość gaajowy
gość dziś musisz tym bardziej, że robisz to w złym kierunku xxx no to mistrzu naprowadź mnie w jakim kierunku mam trenować. Też bym chciał żeby wszyscy się ze mnie śmiali tak jak z ciebie. Plis. Mistrzu.

Nie bądź taki skromny geejowy. Nie wiem czy z tej orange sie ktoś śmieje ale ty wzbudzasz ogólną wesołość durnotami które wypisujesz.

Teraz przeczytałem twój post geejowy i odpowiedź orange.Ty naprawde jestes mało inteligentny i nie zrozumiałeś...:OPotrafisz sobie sam buty zawiązać?

Gość gość
Shmatyn, jesteś taki m samym zerem jak ten żałosny bolek,i daruj sobie komentarz!

Gość gość
ale co kogo boli o czym on znowu bredzi :D pewnie calymi dniami wybiela bolka :D??

Gość gość
a rano powtorka z rozrywki zasrywanie topiku wklejkami i fachowymi komentarzami i tak juz do konca swoich nedznych dni :D

Gość gość
Shatyn dostarcza rozrywki od lat

Gość gość
należy obserwować najbliższą manifestację KODu ( Komitet Obrony Donosicieli ) jak jakiś starszy gościu będzie podskakiwał z Giertychem i pokrzykiwał 'kto nie skacze , ten donosi ' to będzie Shaman

Gość gaajowy
Bruno Shatyn wczoraj Teraz przeczytałem twój post geejowy i odpowiedź orange. Ty naprawde jestes mało inteligentny i nie zrozumiałeś... Potrafisz sobie sam buty zawiązać? xxx shatyn ty nawet tym się chwalisz? no tak. Michnik nawet i tego w wyborczej uczy.

Gość gość
Kaczyzm służy Putinowi. Kaczyści spospolicili już Wawel, zdewaluowali polskość, patriotyzm, z bohaterstwa zrobili prezerwatywę, napluli na groby powstańców warszawskich, zelżyli kombatantów, zeszmacają barwy i symbole narodowe (marsz niepodległości, jak to sobie nazwali), zchamili język debaty publicznej, jeśli to można nazywać debatą, opluli wybitnych twórców kultury i wszystkich ludzi, którzy coś dla Polski zrobili, którzy coś sobą reprezentują.

Gość gość
a niby kto coś sobą reprezentuje? Kogo zniszczyli?

Gość gość
Coraz więcej Polaków staje się na szczęście kaczystami.Po tylu latach ludzie otworzyli oczy

Gość gość
tylko lemingy jeszcze otumanione łażą, niewiedząc co się stało.

Gość gość
Żakowski jak ośmieszył Ziemkiewicza. :-):-):-) brawo. Wyjątkowo obrzydliwa persona.

Gość gość
Za to Gliński rozłożył Zakowskiego na łopatki